עדכן את  ׳הגדרות העוגיות׳ שלך כדי לאפשר את התכונה הזו.

לחץ   על ׳ אפשר הכל׳ או פשוט הפעל ׳ עוגיות ממוקדות מטרה׳
ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי

הקמפיין החשוב ביותר שאי פעם הרצנו

אל מנהיגי המדינות, מנהיגים מקומיים ובינלאומיים:

מדענים מזהירים אותנו ששינוי האקלים עלול להחריף ולצאת משליטה באופן שמאיים על ההישרדות שלנו ועל כל מה שיקר לנו. אנחנו קוראות וקוראים לכם לשמור שהטמפרטורה העולמית לא תעלה מעבר לרף המסוכן של שתי מעלות צלסיוס, באמצעות צמצום זיהום הפחמן לאפס. כדי להשיג זאת, אתם חייבים לגבש בדחיפות הסכמים ישימים ברמה העולמית, הארצית והמקומית, שיקדמו במהירות את החברה שלנו ואת הכלכלות שלנו ל-100% שימוש באנרגיה נקיה עד 2050. עשו זאת באופן הוגן, כולל תמיכה במוחלשים ביותר. העולם שלנו ראוי שנציל אותו, ועכשיו הרגע שלנו לפעול. אבל כדי לשנות את הכל, אנחנו זקוקים לכולן-ם. הצטרפו אלינו.

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.
הקמפיין החשוב ביותר שאי פעם הרצנו

השינוי האקלימי הוא אחד מהאיומים הגדולים ביותר העומדים בפני העולם, וברגעים אלה ממש הממשלות שלנו נמצאות בפריז בוועידת האקלים החשובה ביותר של העשור על מנת להחליט כיצד להתמודד עם מצב החירום הזה.

בואו נמשיך לבנות את העצומה הגדולה ביותר של אוואז מאז ומעולם, במטרה להשיג פתרון אחד בלבד: להעביר את העולם ל-100% אנרגיה נקייה. לחצו כאן מימין כדי להוסיף את השם שלכם, ואז ספרו לכולם -- העצומה מגיעה למנהיגי העולם הנמצאים בוועדה.

ספרו לחבריכם