עדכן את  ׳הגדרות העוגיות׳ שלך כדי לאפשר את התכונה הזו.

לחץ   על ׳ אפשר הכל׳ או פשוט הפעל ׳ עוגיות ממוקדות מטרה׳
ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי
אנו משתמשים בעוגיות בכדי לנתח כיצד מבקרים באתר משתמשים בו וכדי לעזור לנו לספק לכם את החוויה הטובה ביותר באתר. קראו את מדיניות העוגיות שלנו .

ברזיל: עצרי את האפוקליפסה באמזונס!

אל חברי קונגרס ברזיל, ממשלתו של ז'איר בולסונארו ומנהיגי העולם כולו:

כאזרחים מכל רחבי העולם אנו נחרדים לחזות בעלייה חדה בבירוא היערות באמזונס בחודשים האחרונים. עתיד האנושות תלוי בעתידו של האמזונס ואנו קוראים לכם לעשות כל שביכולתכם כדי להגן על היער, כולל העברת חוקים אשר מגנים על יערות ציבוריים, שימת קץ לבירוא יערות בלתי חוקי והפעלת לחץ בינלאומי בכדי למנוע הרס נוסף של האמזונס

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.

החותמים האחרונים

ברזיל: עצרי את האפוקליפסה באמזונס!

זה מחריד -- אזור באמזונס בגודל של 500,000 מגרשי כדורגל נהרס בשנה האחרונה בלבד! כמעט חצי מיליארד עצים נהרסו ונעלמו… לתמיד.

כך הם עושים את זה: כוחות מזויינים פולשים לאזורים מוגנים ומנהיגי ילידים אשר מתייצבים מולם, נרצחים. יש אפילו דיווחים על מטוסים שמפילים דלק כדי להתחיל שריפות ענק. בולסונארו, נשיא ברזיל מהימין הקיצוני רק עושה את זה יותר גרוע ע"י הסרת ההגנות האחרונות על האמזונס!

כעת, אנשי קונגרס אמיצים שוקלים להעביר הגנות חדשות עבור היער היקר מפז וקבוצות ילידים קוראות לתמיכה בינלאומית ולהגברת הלחץ כדי להגן על ביתם.

בואו נבנה קריאה ענקית מאזרחים מכל רחבי העולם כדי להגן על יער האמזונס -- כשקריאתנו תגבר, בני ברית ימסרו אותה לקונגרס ברגעי מפתח, כדי להשתיק את מסורי השרשרת ולעצור את האפוקליפסה באמזונס!
פורסם בתאריך