עדכן את  ׳הגדרות העוגיות׳ שלך כדי לאפשר את התכונה הזו.

לחץ   על ׳ אפשר הכל׳ או פשוט הפעל ׳ עוגיות ממוקדות מטרה׳
ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי
אנו משתמשים בעוגיות בכדי לנתח כיצד מבקרים באתר משתמשים בו וכדי לעזור לנו לספק לכם את החוויה הטובה ביותר באתר. קראו את מדיניות העוגיות שלנו .

נגיף הקורונה:
סיבות לתקווה

משהו מדהים קורה בשבועות האחרונים ונראה לי שכולנו שמנו לב לזה.

אל מול מגפה אכזרית, כאשר הפחד והאנוכיות היו יכולים להשתלט בקלות, מצאנו שוב את האנושיות המשותפת לכולנו.

אבל ישנה סכנה שכאשר נביס את המגפה, הרגישות של הרגע הזה גם היא תדעך. אפשר כבר לראות את זה בפילוגים המופיעים  מחדש לטובת רווח פוליטי ובתיאוריות הקונספירציה שנעשו ויראליות.

רוח החמלה, החוכמה והאחדות שמיליונים מאיתנו חשים בתוך המשבר המחריד הזה היא דבר שביר שצריך להגן עליו.

לכן, בעזרת אוואזרים ברחבי העולם, אצרנו עשרה מהסיפורים היפים ביותר של האנושיות החדשה הנוצצת הזו, על מנת להזכיר לנו מי אנחנו באמת כשזה הכי משנה, ושאנחנו באמת מסוגלים להתמודד עם האיומים הכי גדולים שעומדים בפנינו - יחד.

Covid-19: Reasons to hope

בבנגלור, הודו, מסעדה קטנה אחת בשם דסי מסאלה מאכילה יותר מ- 10,000 אנשים פגיעים מדי יום - והם לא היחידים! אלפי מתנדבים, בכל מקום בעולם, עוזרים לבשל אוכל טרי ובריא לעובדי החזית ולנזקקים.

War room

זו אלנה פגליאריני, אחות ממילאנו, שנרדמה ליד שולחנה לאחר משמרת לילה מתישה - כעבור ימים ספורים היא אובחנה כחולת קורונה. המסירות של אלנה מייצגת את מיליוני עובדי בתי החולים שמסכנים את חייהם כדי להציל את חייהם של אחרים. כל יום.

War room

לאחר עשרות שנים של מלחמות ביניהם, כנופיות יריבות ברחבי קייפטאון הסכימו על הפסקת אש חסרת תקדים וכעת הן פועלות יחד כדי להביא אוכל למשפחות נזקקות בישוביהם. "מה שקורה כאן לנגד עינינו זה ממש נס", אמר הכומר אנדי סטיל-סמית.

War room

כאשר המסאים משמורת הנאשולאי בקניה פנו לאוואז בבקשה דחופה לעזרה לאחר התמוטטות התיירות בגלל נגיף הקורונה, יותר מ-100,000 מאיתנו נענו מיד במימון מזון, ציוד רפואי ותברואה, ובתשלום לסיירים כדי שימשיכו להגן על חיות הבר. תודה אוואזרים, אתם נפלאים!

War room

פרופסור שרה גילברט היא אחת הנשים העומדות בחזית המרוץ למצוא חיסון נגד נגיף הקורונה, ומובילה צוות חוקרים מסור. מדענים אומרים שהם מעולם לא חוו שיתוף פעולה כזה ברחבי העולם. וכעת התחייבו מנהיגי העולם על השקעה בסך 7.4 מיליארד אירו כדי לעזור ולהבטיח שכל חיסון יופץ גם במדינות עניות.

War room

בסוף אפריל, יותר מ-200 רופאים אמיצים מקובה עלו על טיסה לדרום אפריקה כדי לסייע שם במלחמה בקורונה. הם חלק מצבא עולמי של אנשי מקצוע בתחום הרפואה שמשאירים את משפחותיהם מאחור כדי לעזור למדינות נזקקות.

War room

זהו חסן, פליט סורי לשעבר שהצטרף ליותר מ-750,000 (!!) אזרחי בריטניה שנרשמו כדי לעזור לשירותי הבריאות הלאומיים. כעת הוא עובד כמנקה בבית החולים המקומי שלו ואומר, "לונדון הייתה לי לבית מאז שעזבתי את סוריה, והמינימום שאני יכול לעשות הוא לוודא ששכני וצוות שירותי הבריאות הלאומיים המדהימים יהיו בריאים ושלמים."

War room

אנשים בנאפולי, איטליה, משאירים "סלי הזדהות" למי שמתקשה. על פתק כתוב: ״אם אתם יכולים, כבדו. אם לא, התכבדו" וזה לא רק בנאפולי: בכל רחבי העולם, אזרחים עוזרים לשכניהם, החל מקניית מצרכים וכלה בבישול ארוחות לנזקקים. נכון מדהים?

War room

פורטוגל שימשה דוגמה למדינות בכל העולם והעניקה לכל הפליטים ומבקשי המקלט זכויות של אזרחי המדינה בזמן המשבר, עם גישה לשירותי בריאות בחינם, הטבות רווחה, חשבונות בנק וחוזי שכירות.

War room

זהו סרן טום מור, גבר בן 100 בבריטניה שהתכוון לגייס קצת כסף עבור שירותי הבריאות על ידי הליכה הלוך וחזור בגנו. ההליכה שלו שבתה את ליבם של אלפים, וכעת הוא כבר גייס מעל 28 מיליון ליש"ט! וליום הולדתו המאה, אנשים שלחו לו יותר מ- 125,000 כרטיסי ברכה! 💛

War room

אלה רק עשרה סיפורים; יש עוד אלפי אנשים רגילים שעושים דברים נפלאים ומחממי לב בכל מקום.

הם תזכורת לכל הטוב הגלום באנושות, והזמנה לדמיין מחדש את עולמנו , ואת המשמעות של להיות אנושי בזמנים חסרי תקדים אלה.

מגפה זו רחוקה מלהסתיים, ויהיו עוד הרבה משברים - אבל ההתמודדות שלנו עם האתגר הנוכחי, ביחד, ממלא אותי בביטחון למה שצופן העתיד.

לחיי האנושות!

ספרו לחבריכם