ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי
אנו משתמשים בעוגיות בכדי לנתח כיצד מבקרים באתר משתמשים בו וכדי לעזור לנו לספק לכם את החוויה הטובה ביותר באתר. קראו את מדיניות העוגיות שלנו.

סומליה: העולם איתך

לחסן מוחמד, נשיא סומליה, עומר שארמארקה, ראש הממשלה, וזהרה סמנטאר, הנשיאה לענייני נשים ופיתוח זכויות אדם:

כאזרחיות ואזרחים המודאגים ביחס לזכויות נשים וילדות, אנחנו רוצים לברך אתכם על מאמציכם להביא לביטולה המוחלט של מילת נשים בסומליה. אנחנו תומכים לחלוטין בהצעה של ממשלת פנטלנד ומעודדים את הממשלה המרכזית לשקול חקיקה דחופה ומקיפה בנושא. אם סומליה תאמץ איסור גורף על מילת נשים, שבעקבותיו יתקיימו קמפיינים חינוכיים נרחבים לציבור, זה יהיה ניצחון שיוביל את העולם לאימוץ מדיניות של אפס סבלנות ביחס לתופעה.

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.

החותמים האחרונים

200 מיליון נשים וילדות בשלושים מדינות ברחבי העולם עברו מילת נשים (FGM). אבל בסומליה, שם שיעור מוטרף של 98% מהילדות עוברות מילה, השרה לענייני נשים מפתחת הוראת איסור ממש עכשיו. מומחים מקומיים אומרים שגל עולמי של תמיכה וגילוי של אפס סובלנות ביחס לפרקטיקה האכזרית הזו יכולה לסייע בניצחון גורף של השגת איסור על מילת נשים תוך שבועות ספורים.

span>בפנטלנד אשר בצפון מזרח סומליה הוצע לאחרונה איסור גורף וקיים תקדים של הממשלה המרכזית המאמצת את החקיקה המתקדמת שלהם. אם מספיק מאיתנו יתמכו במנהיגות האמיצה הזו שנוקטת עמדה למען ילדות ונשים, נוכל לחזק את היוזמה שלהם ולסייע בדחיפת החוק במושב הפרלמנט הבא. הצטרפו עכשיו וספרו לכולם:

ספרו לחבריכם

העתיקו את הקישור: