עדכן את  ׳הגדרות העוגיות׳ שלך כדי לאפשר את התכונה הזו.

לחץ   על ׳ אפשר הכל׳ או פשוט הפעל ׳ עוגיות ממוקדות מטרה׳
ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי

סקר אוואז לשנה החדשה: קובעים את האג'נדה לשנת 2012

ברגעים אלו חברי אוואז בכל העולם ממלאים את הסקר שלנו לשנת 2012 - יחד נקבע את המסלול שבו אוואז והכוח של אזרחי העולם יצעד בשנה הקרובה!

תוצאות ראשוניות של הסקר מוצגות בהמשך . לחצו כאן כדי למלא את הסקר

כדי לתרום עכשיו לפעילותינו בשנת 2012, גללו למטה והעזרו בטופס המאובטח שלנו. כאשר אנחנו עובדים יחד, כל דבר אפשרי!

154,378מילאו את
הסקר

195 מדינות
השתתפו

9 שפות
שבהן התקבלו תשובות

« לחזרה

נושאים שבהם על אוואז להתמקד ב-2012 למידע נוסף על הגרפים »

חברי אוואז נדרשו לדרג את הנושאים הבאים מ-1-9. הגרף מציג את אחוז המשיבים שדירג נושאים אלו במקום ראשון או שני בסדר העדיפויות.

זכויות אדם 77.32%

מדיניות כלכלית לרווחת הציבור 68.12%

שחיתות פוליטית 67.68%

שינויי אקלים ואיכות הסביבה 67.68%

תנועות למען הדמוקרטיה 59.90%

מלחמה ושלום 62.44%

עוני ומדינות מתפתחות 61.34%

מזון ובריאות 49.56%

מאזן אקולוגי ושימור 54.29%

« לחזרה

קמפיינים שאוואז צריך לתעדף בשנת 2012 למידע נוסף על הגרפים »

חברי אוואז נדרשו לתעדף קמפיינים שנראים להם חשובים. הגרף מציג רשימה מקוצרת עם אחוז החברים שסימנו קמפיינים אלו כ"חשובים ביותר".

להלחם בסחר בנשים 63.43%

לתמוך בתנועת המחאה החברתית ולפעול כנגד השתלטות התאגידים על הדמוקרטיות שלנו 62.16%

לעצור את ביאור היערות 66.62%

לעצור את השחיתות הפוליטית 61.27%

להשיג אמנה עולמית מחייבת בנושא אקלים 60.75%

להגן על החופש ברשת האינטרנט 50.55%

להגן על האוקיינוסים והמגוון האקולוגי 56.94%

להגן על התקשורת החופשית 49.50%

להגן על חופש המידע 51.48%

לבטל את התמריצים לשימוש בדלק מאובנים 50.73%

רגולציה של החקלאות ותעשיית המזון 50.02%

פירוק עולמי מנשק להשמדה המונית 53.88%

לעזור לשים קץ לעוני 48.03%

לקדם שלום ישראלי-פלסטיני 46.63%

להלחם בחקיקה אנטי-הומוסקסואלית 37.48%

ללחוץ על סין לשחק תפקיד אחראי בזירה הבינלאומית ולהפסיק את דיכוי טיבט 43.86%

לתמוך בתנויות האביב הערבי 32.90%

לשנות את המדיניות העולמית למלחמה בסמים 32.80%

« לחזרה

כיווני פעולה לאוואז ב-2012 למידע נוסף על הגרפים »

חברי/ות אוואז התבקשו לציין אם הם תומכים או מתנגדים לרעיונות הבאים ולתעדף את הרעיונות המועדפים עליהם בסולם של 1-6. הקו הוורוד מציג את אחוז המשיבים שתמכו ברעיון. הקו הכחול מציג את אחוז המשיבים שדירגו את הרעיון במקום ראשון או שני בסדר העדיפויות.

לייסד תקשורת עצמאית שמבוססת על כוח אזרחי וכוללת עדכונים יומיים 98.68% 68.39%

להשפיע על המערכת הפוליטית על-ידי מעורבות מפלגתית 92.01% 53.40%

להגדיל משמעותית את גודל הקהילה שלנו כדי להעצים את ההשפעה שלנו 99.13% 65.41%

להרחיב את הפעילות מחוץ לרשת - להפגש בבתים ובשכונות 97.99% 50.91%

לבנות בסיס מימון רחב יותר שיאפשר לנו להגשים את החזון שלנו 98.90% 54.05%

לאפשר לכל חבר/ת אוואז לבנות קמפיינים באמצעות הפלטפורמה שלנו 93.97% 39.26%

« לחזרה

מה הן תחושות החברים כלפי אוואז?

אוואז מדהים — יחד אנחנו באמת יכולים לשנות את העולם

אוואז אחלה — הקהילה שלנו פועלת באופן מעורר השראה

אוואז זה טוב — אני שמח/ה לתמוך בו

אוואז זה בסדר — לא יודע/ת עד כמה זה מועיל

« לחזרה

איך את/ה מעריך/ה את העבודה של אוואז?

יוצאת מהכלל

מצויינת

טובה

ממוצעת

« לחזרה

איזה שימוש אוואז צריך לעשות בתוצאות הסקר?

להשתמש בסקר הזה כאל המלצה וקווים מנחים, אבל לשמור על גמישות שמאפשרת תגובה לענייני בוערים על סדר היום העולמי

להתייחס לסקר כאל משוב בלבד, ולהמשיך לקבל החלטות גמישות רק לפי אירועי השבוע.

להתייחס לסקר כאל מנדט מחייב מהקהילה שיגדיר את אופן הפעולה בשנה הקרובה

« לחזרה

האם על אוואז להרחיב את הצוות כדי להגדיל משמעותית את ההשפעה שלנו?

כן, אני תומך/ת בהרחבת צוות אוואז

אני לא בטוח/ה שזה רעיון טוב להרחיב את הצוות

לא, אני חושב/ת שגודל הצוות צריך להישאר כמות שהוא.

הצעות והערות של חברי אוואז

אוואז הוא המתנה הטובה ביותר שאפשר להעניק לאנשים שזה עתה השתחררו מעולה של דיקטטורה פארס, סוריה
העולם מתקרב לנקודת מפנה - המודל הישן קורס - אוואז יכול לעזור להקים סדר עולמי חדש שבו אזרחים נוטלים חזרה לידיהם את המושכות שהיו בידי משטרים נטולי פנים פרנק, דרום אפריקה
אתם עושים עבודה יוצאת מן הכלל, הצלחתם להעיר את העולם. יצרתם מהפכה עולמית. המשיכו כך, בהצלחה ואיחולים רבים!ג'ואל, צרפת
אני נרגש להכיר תנועה כל-כך גדולה וחשובה. אוואז עושה עבודה מדהימה ואתם צריכים להיות גאים בכך. אני מאחל לכם המון הצלחה. אנטוניו, קולומביה
החיים של כולנו עמוסים, אבל אנחנו עדיין רוצים עולם טוב יותר לכולם, ובמיוחד לילדינו. זו עבודה יום יומית קשה לפעול ברמה העולמית למען שינוי, ואני מצדיעה לארגון שלכם על כך שאתם מצליחים לגרום לקולות שלנו להישמע. המשיכו כך! ג'ניפר, קנדה
התנועה הזו היא הדבר הטוב ביותר שקרה לאנושות ולכדור הארץ מזה זמן רב. משב של תקווה! תודה רבה לכם!אנטוני, צרפת
אני חושב שהסקר מלא ברעיונות טובים ותופש את הבעיות המרכזיות של זמננו. תזמון מצויין! מנואל, ספרד
הישארו חזקים :) ! אוואז ממש מצליח לבנות עתיד טוב יותר! תודה על כל מה שאתם עושים! סאורן, גרמניה
המשיכו להלחם ואל תוותרו! האחדות היא הכוח שלנו וככל שרבים יותר יצטרפו כך נוכל להגביר את פעילותינו! חוויאר ביאנצ'י, ארגנטינה
חשוב מאוד שאוואז ממשיך להתמקד בנושאים משמעותיים, כמו למשל שינויי אקלים והמאבק נגד האידיאולוגיה הכלכלית השלטת - אלו הנושאים שיכולים לשנות את העולם. התרחבות מהירה מדי בלי התשתית והמשאבים שיתמכו בפעולה עלולה לפגוע באפקטיביות. ג'ני, דרום אפריקה
אני אוהבת את העבודה של אוואז! אני מקפיד להצטרף לכל הפעולות מכיוון שמישהו חייב לשנות את המערכות שבהן אנחנו חיים! אשמח אם אוואז יפעל גם ברמה המקומית, מכיוון שיש רבים שאין להם גישה לאינטרנט ואני מאמין שפעולה מקומית תבסס את השינוי שאנחנו שואפים להשיג לאורך זמן. אני חושב שחשוב מאוד שאוואז ימשיך לפעול בנושאי סביבה. בסופו של יום, בני אדם יכולים להגן על עצמם - בעלי חיים לא. שדי הרדיה, אקוודור
הצעה להגדרת מטרת העל של אוואז והתנועה הדמוקרטית: לטפח סביבה שבו יסופקו כל צרכיהם של האנשים באופן מאוזן ובריא. דגלאס, אנגליה
רציתי להצטרף לפעולות שלכם במקסיקו, אבל לא מצאתי את הדרך. שלום אוואז, קבוצה חשובה שפועלת נגד הסחף של האידיאולוגיה השלטת. תודה רבה על כך שאתם קיימים כמרחב למחשבה חופשית ולפעולה. לוז גריביי, מקסיקו
ודאו שאנחנו מדוייקים במאה אחוז. האיום הכי גדול על כל תנועה הוא קמפיין שאינו מבוסס על עובדות נכונות במאה אחוז. מרק, ארצות הברית
אנא פעלו שוב בנושא פורמולה 2 ב-2012באסם, בחריין
המשיכו לפעול, אני אתכם תומאס, אוסטריה
אתם עושים עבודה מדהימה, חדשנית והכרחית עם שאיפות נעלות כל-כך! אני גאה להיות חלק מהקהילה הזו. אל תפסיקו לפעול, לא משנה מה! העולם צריך להישמע ואתם הקולות שהתקשורת מחביאה. אנחנו סומכים עליכם להתגבר על אתגרים חדשים השנה! חיבוק ענק!!! ג'או, ברזיל
רעיונות נהדרים וממש מעוררי השראה. המשיכו את העבודה המופלאה הזו. אני מצפה ליצור קשר עם חברי אוואז נוספים בעתיד. אנה, בריטניה
המשיכו כך! אני ממש אוהבת אתכם ואת מה שאתם עושים ♥ מרי, שבדיה
אוואז הוא הרבה יותר ממדהים. הוא חירות!פייסל, ערב הסעודית
כל-כך מעט אנשים מצליחים להניע ולחולל שינוי כל כך גדול. אתם עסוקים באחריות המוטלת עליכם לחייהם של אנשים אחרים ומוותרים על תגמול - אני מאמין שהתגמול האמיתי יגיע בשלב יותר מאוחר. ברכות. קרלוס, ברזיל
עזרו להציל חיות מעינויים ומוות בכל רחבי העולם... פמלה, ארצות הברית
אוואז נותן לי תקווה שעולם טוב יותר אפשרי. זה חיוני עבורי ועוזר לי להמשיך לפעול לשינוי בעצמי, בתוך הקהילה שלי. תודה לכם, אוואז!! סופי, הולנד
תודה על כל מה שאתם עושים. פעמים רבות אתם הדרך היחידה שדרכה אנחנו לומדים על נושאים שקורים מסביבנו, אבל התקשורת מתעלמת או מחביאה אותם. חיבוק ואחווה מבואנוס איירס. אגניה אנדראני, ארגנטינה
<
אם אזרחים יפגשו יחד בקהילות שלהם כדי לדבר על הדברים שדורשים שינוי, תוכלו לבנות בסיס מתנדבים חזק במקומות רבים. קייתלין, קנדה
היו רדיקלים, טפלו בבעיות מהשורש! אלברט, נורבגיה
אוואז היא חלק מה'אביב' הגדול שמתרחש סביבנו - יש לזה חשיבות עצומה עכשיו. קרולין, ניו-זילנד
בואו נתקדם בשקיפות והגינות. אני מאמינה מאוד בתנועה הזו ולא הייתי רוצה שהשחיתות תפגע בה. תודה רבה על כל מאמציכם, אני מעריצה את אוואז וגאה להיות חלק מהתנועה. לריסה, קוסטה ריקה
התחושה שאני חלק משינוי חשובה לי מאוד, אפילו אם אני חלק קטן ממערך גדול יותר. אתם מעוררים בי השראה!!!קיאן, ארצות הברית
אני מעריץ אתכם וגאה בקמפיינרים! הייתי רוצה להיות פעיל ומעורב יותר ומתכנן לפעול הרבה למען עולם טוב יותר! ברכותרשיד, צרפת

תרמו כדי שנצליח לממש את החזון שלנו ב-2012

Slide
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
באמצעות הסקר העולמי הזה, נקבע את סדר העדיפויות ואת סדר היום לאוואז והכוח האזרחי ב-2012. אבל כדי לממש את האג'נדה שלנו, אנחנו זקוקים למשאבים אבים.

אוואז הוא רשת קמפיינים עולמית עצמאית וללא מטרות רווח, שפועלת להבטיח שהעמדות והערכים של אזרחי העולם ילקחו בחשבון בתהליך קבלת ההחלטות של מנהיגי העולם. אוואז נסמכת אך ורק על תרומות קטנות ואינה מקבלת כספים מממשלות או מתאגידים. הצוות המצומצם והמיומן שלנו יבטיח שגם התרומה הקטנה ביותר תנוצל באופן מיטבי להשגת החזון שלנו.

עבודתנו משפיעה - תרמו עכשיו באמצעות הטופס המאובטח (ואנא שקלו להגדיר את תרומתכם כתרומה שבועית חוזרת - זה יעזור לנו להמשיך ולפעול לאורך השנה).