עדכן את  ׳הגדרות העוגיות׳ שלך כדי לאפשר את התכונה הזו.

לחץ   על ׳ אפשר הכל׳ או פשוט הפעל ׳ עוגיות ממוקדות מטרה׳
ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי

מזכ"ל האו"ם: הצילו את מדאיה מרעב

למזכ"ל האו"ם באן קי-מון, השליח המיוחד סטפן דה מיסטורה, הנשיאים רוחאני וארדואן, וכל הצדדים הפעילים בסכסוך בסוריה:

אנו, אזרחים מרחבי העולם, מבועתים מההרעבה המכוונת של תושבי מדאיה. אנחנו קוראים לכם לפעול בדחיפות להסרת המצור מעל מדאיה ולהביא לסיום כל הסגרים המוטלים על ערים ברחבי סוריה, וכן להכפיל את מאמציכם הדיפלומטיים כל מנת להשיג הסכם שלום צודק ובר קיימא. הקהילה שלנו לא תעמוד מנגד לנוכח הפשעים ההומניטריים האלה ואסונות נוספים. הכוח להציל מספר רב ביותר של חיי אדם נמצא בידיכם.

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.

החותמים האחרונים

מזכ"ל האו"ם: הצילו את מדאיה מרעב

בעיר הנצורה מדאיה ילדים נאלצים לאכול עלים, חתולים ומקקים. משטר אסד מרעיב מעל 40,000 איש/ה למוות. קשה לדמיין את הסבל בו נתונים הורים שילדיהם גוועים ברעב לנגד עיניהם -- אבל יש לנו דרך לעזור להם.

הסכם על הפסקת אש הושג כבר בספמטבר, אבל האזרחים עדיין כלואים בתוך העיר ללא מזון וללא תרופות. תורכיה ואיראן יכולות לעבוד עם בנות הברית שלהן על מנת להבטיח את סיום המצור, אבל הן לא תפעלנה לבדן. אם נרים קול זעקה של מיליון איש/ה בפנייה למזכ"ל האו"ם באן קי-מון על מנת שיתערב ויעבוד עם כל הצדדים, נוכל להציל אלפי משפחות ממוות במדאיה.

באן קי-מון יכול לעשות את זה -- אם המצור יוסר, זו תהיה תשתית מצוינת לשיחות שלום. תפקידו באו"ם עתיד להסתיים בקרוב, וסיום המצור יהיה הישג אדיר למורשת שלו. עם מספיק לחץ מאיתנו, נוכל לשכנע אותו להיות גיבור השעה שמדאיה זקוקה לו נואשות עכשיו.

הוסיפו את קולכם לעצומה הדחופה. אוואז תביא תמונות וסיפורים ממדאיה לתקשורת העולמית, לאו"ם ולשרי חוץ מרחבי העולם עד שהמצור יופסק.

ספרו לחבריכם