ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי
אנו משתמשים בעוגיות בכדי לנתח כיצד מבקרים באתר משתמשים בו וכדי לעזור לנו לספק לכם את החוויה הטובה ביותר באתר. קראו את מדיניות העוגיות שלנו.

התקווה של מלאלה

אל נשיא פקיסטאן אסיף עלי זרדארי, רה"מ רג'ה פרווז אשרף ומושל המחוז סיד מאסוד קוסאר:

אנחנו קוראות/ים לפקיסטאן להסכים לתכנית שתבטיח חינוך לכל ילדה וילד באמצעות בניית בתי ספר, הכשרת מורים וקצבאות למשפחות שבנותיהן מגיעות לבית הספר באופן סדיר. כל הממשלות והארגונים הבינלאומיים חייבים למלא את תפקידם כדי להבטיח שמיליוני ילדות וילדים ללא בית ספר, יזכו לחינוך.

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
הוסיפו את מספר הטלפון שלכם אם תרצו לשמוע מאיתנו באמצעות הטלפון או באמצעות הודעות טקסט.
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.

החותמים האחרונים

מלאלה הקדישה את ילדותה לקידום חינוך לילדות כמוה בפקיסטאן. עכשיו, כשהיא מאושפזת בבית-חולים בגלל חמושי הטליבאן, בואו נעזור לה להגשים את חלומה.

בחלק מפקיסטאן כבר מופעלת בהצלחה תכנית שמעניקה קצבאות למשפחות ששולחות את בנותיהן לבית הספר באופן קבוע. אבל במחוז של מלאלה, הממשלה גוררת רגליים. פוליטיקאים בכירים הציעו למלאלה עזרה, ואם נפעל עכשיו, נוכל לגרום להם להתחייב להריץ את התכנית הזו בכל פקיסטאן.

לפני שתשומת הלב התקשורתית עוברת הלאה, בואו נרים את קולנו ונדרוש מהממשלה להודיע על מימון עבור כל הילדות והנערות בפקיסטן שהולכות לבית הספר. תוך מספר ימים שליח האו"ם לענייני חינוך יפגש עם נשיא פקיסטאן זרדארי, ולדבריו אם יגיש אישית מיליון חתימות לנשיא הדבר יעזור לקידום הנושא. חתמו עכשיו כדי שנגשים את חלומה של מלאלה.

פורסם בתאריך 16 אוקטובר 2012

ספרו לחבריכם