לחץ על 'הגדרות העוגיות שלך' ואז לחץאפשר את כולן או עוגיות ממוקדות מטרה
ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי
אנו משתמשים בעוגיות בכדי לנתח כיצד מבקרים באתר משתמשים בו וכדי לעזור לנו לספק לכם את החוויה הטובה ביותר באתר. קראו את מדיניות העוגיות שלנו.

לא לעקירה של הבדואים בנגב

לכבוד חברי הכנסת:

אנחנו קוראות וקוראים לכם להצביע נגד תכנית פראוור-בגין, שתובא להצבעה בכנסת בקריאה שניה ושלישית אחרי החגים. אם הצעת החוק תאושר, עשרות אלפי אזרחים בדואים יעקרו בכוח מבתיהם ואדמתם. הצעת החוק אינה מכירה בזכותם של הבדואים על למעלה מ-90% מאדמתם, עליה הם חיים עוד מלפני קום המדינה. אנחנו קוראות וקוראים לכם להצביע בהתאם לצו מצפונכם ולתמוך בפתרון שיגובש בשיתוף הקהילה הבדואית, במקום בהצעת החוק המפלה הזו.

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
הוסיפו את מספר הטלפון שלכם אם תרצו לשמוע מאיתנו באמצעות הטלפון או באמצעות הודעות טקסט.
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.

הכנסת עומדת להצביע על תכנית שתעקור כ-40,000 אזרחיות ואזרחים מהבתים שבהם הם מתגוררים עוד מלפני קום המדינה. אבל יש לנו עדיין סיכוי לעצור את התכנית המבישה הזו.

הצעת החוק של הממשלה גובשה באופן חד-צדדי, מבלי להתייעץ עם הקהילה הבדואית, ואינה מכירה בזכותם של הבדואים על אדמתם. ישום החוק יעמיק את האבטלה והיאוש בקרב הקהילה, ועלול להוביל לאסון. הממשלה מנסה לכפות את התכנית על הקהילה הבדואית, אבל מחאה ציבורית רחבה יכולה לגרום למפלגות הקואליציה לחשוב פעמיים לפני שהן הופכות שותפות לאי-צדק משווע.

הצטרפו לקריאה לחברי הכנסת להצביע לפי צו מצפונם ולא בהתאם לפקודת הממשלה. ההצבעה בכנסת תערך ביום שני -- חתמו עכשיו כדי לעמוד לצד הקהילה הבדואית והעבירו את ההודעה הלאה.
פורסם בתאריך 21 מאי 2013

ספרו לחבריכם