עדכן את  ׳הגדרות העוגיות׳ שלך כדי לאפשר את התכונה הזו.

לחץ   על ׳ אפשר הכל׳ או פשוט הפעל ׳ עוגיות ממוקדות מטרה׳
ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי

תמכו בנוסעי החופש הפלסטינים

קריאה לתמיכה בנוסעי החופש הפלסטינים:

כאזרחים מודאגים מכל רחבי העולם, אנחנו מביעים תמיכה בנוסעי החופש הפלסטינים, שמוחים על הכיבוש הישראלי המתמשך. אנחנו קוראים לאומות העולם לתמוך במאמצים הלא-אלימים של הפלסטינים להקים מדינה עצמאית, לעצור את בניית ההתנחלויות ולהפסיק את הכיבוש - כך שהפלסטינים והישראלים יוכלו לחיות זה לצד זה בשלום ובכבוד.

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.

החותמים האחרונים

תמכו בנוסעי החופש הפלסטינים

הצילומים שלמעלה הם מפעולת נוסעי החופש הפלסטינים ב-15 בנובמבר 11, שהועברה על-ידי אוואז בשידור חי וישיר.

עדכון: כל נוסעי החופש שוחררו ממעצר. אוואז ימשיך לתמוך בפעולות הלא-אלימות האמיצות האלו.

עדכון: בסביבות 17:00, 6 נוסעי החופש האמיצים הורדו בכוח מהאוטובוס ונלקחו למעצר, אחרי שהצליחו להכנס לירושלים. בזמן שנגררו מהאוטובס, הם קראו שימשיכו במאבקם עד שהעם הפלסטיני יהיה חופשי. אנחנו נמשיך לתמוך בהם עד שישוחררו ממעצר ובמאמציהם הנמשכים לחירות ולשוויון.

-----

היום (15.11.11), פלסטינים אמיצים יסתכנו באלימות ובמעצר פשוט בגלל נסיעה באוטובוס. אפילו בישראל אנחנו נוטים לשכוח שברחבי הגדה המערבית מתקיימת הפרדה שמונעת מפלסטינים לנסוע בכבישים או באוטובוסים מסוימים שמיועדים למתנחלים בלבד.

לפני חמישים שנה, "נוסעי החופש" האמריקאים התנגדו למדיניות הגזענית בדרום ארצות הברית כשעלו לאוטובוסים שבהם התקיימה הפרדה בין שחורים ללבנים. עכשיו הפלסטינים מחיים את אופן הפעולה הזה כדי למחות כנגד ההפרדה בגדה המערבית. אוואז סיפקו ציוד שמאפשר שידור חי אל כל העולם של הפעולה הלא אלימה הזו, כדי להטיל אור על הקשיים היומיומיים של חיים תחת כיבוש. בסביבות השעה 14:00, נתחיל בשידור חי של הפעולה, מהגדה המערבית לכל העולם.

בזמן שממשלות העולם נכשלות בקידום פתרון לסכסוך, הפלסטינים נוקטים בפעולה ישירה וקוראים לעולם לתמוך בשלום ובזכותם לחופש. חתמו על העצומה כדי לתמוך בנוסעי החופש הפלסטינים, והפיצו את המסר הלאה לכולם - רק לחץ ציבורי רחב מהעולם כולו יסייע לפעילים האמיצים האלו להוביל לשינוי ואל תשכחו להתחבר שוב לעמוד זה בשעה 14:00 כדי לצפות בפעולה בשידור חי.

פורסם בתאריך