עדכן את  ׳הגדרות העוגיות׳ שלך כדי לאפשר את התכונה הזו.

לחץ   על ׳ אפשר הכל׳ או פשוט הפעל ׳ עוגיות ממוקדות מטרה׳
ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי
אנו משתמשים בעוגיות בכדי לנתח כיצד מבקרים באתר משתמשים בו וכדי לעזור לנו לספק לכם את החוויה הטובה ביותר באתר. קראו את מדיניות העוגיות שלנו .
מנהיגי העולם: הגנו על מחצית מכדור הארץ שלנו

אל מנהיגי העולם:

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.

החותמים האחרונים

אל מנהיגי העולם:
"אנו, אזרחים מכל רחבי העולם, מודאגים מאוד מאזהרותיהם של מדענים, שמערכות אקולוגיות קריטיות לשימור החיים על פני כדור הארץ עלולות להתמוטט, עוד בזמננו. אנו קוראים לכם להשיג מטרות קיימות להגן על המגוון הביולוגי, לעשות הסכם חדש שיגן על וישקם לכל הפחות 50% מהאדמות והאוקיינוסים שלנו ולהבטיח את קיימות כדור הארץ. יש גם לקחת בחשבון את צרכי ההתפתחות האנושית ולקבל את תמיכתן של האוכלוסיות הראשוניות. מטרה ארוכת טווח זו למען הטבע, תוכל להשיב את ההרמוניה עם ביתנו."
מידע נוסף:

זה יותר ממדאיג! מחקר גלובלי חשוב מצא כי כל חרק על פני האדמה נמצא בדרך להכחדה, דבר שיגרום להתמוטטות החיים על פני כדור הארץ, כולל אותנו!

אנו מרגישים את זה בעצמותינו, גורלינו תלוי בכדור הארץ שלנו. אנחנו הוא הטבע. וכדי להציל אותו, אנו מוכרחים להשמיע את קולו!

מדענים מציעים חזון נהדר אשר יגן על האנושות ועל הטבע: הפיכת מחצית מכדור הארץ לאיזור מוגן. כעת האו"ם, צרפת, גרמניה, קנדה ואחרים עומדים לקיים שיחות כדי לשקול את הרעיון לפני תחילתה של ועידה גלובלית בנושא הכחדה. אנו מוכרחים לגרום להם לתמוך בו!

בואו נקרא למנהיגים הללו לתמוך בתכנית ההגנה על מחצית מכדור הארץ
ונמסור להם סקרים, עובדות מדעיות ומסרים מאווזרים ואווזריות מכל רחבי העולם כדי לעורר השראה במנהיגות שאנו וכדור הארץ זקוקים לה! חתמו כעת: הפגישות אשר יוכלו להציל את החיים על פני האדמה מתחילות עוד ימים ספורים!

ספרו לחבריכם