עדכן את  ׳הגדרות העוגיות׳ שלך כדי לאפשר את התכונה הזו.

לחץ   על ׳ אפשר הכל׳ או פשוט הפעל ׳ עוגיות ממוקדות מטרה׳
ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי

3 מיליון להצלת הדבורים

אל מנהיגי העולם ושרי החקלאות:

אנחנו קוראות וקוראים לכם לאסור מיד את השימוש בחומרי הדברה מסוג נאוניקוטינואידים. ההרס של מושבות הדבורים עלול לסכן את שרשרת המזון כולה. אם תפעלו עכשיו, נוכל להציל את הדבורים מהכחדה.

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.

החותמים האחרונים

3 מיליון להצלת הדבורים

בשקט בשקט, ביליוני דבורים בכל העולם מתות, והתופעה מאיימת על היבול החקלאי ועל המזון שלנו. לחץ ציבורי תרם להחלטה האירופית לאסור את השימוש בחומרי ההדברה הרעילים, אבל אסור שנעצור עכשיו - החומרים קוטלי הדבורים עדיין בשימוש בכל רחבי העולם, והדבורים בסכנה רצינית.

27 מדינות אירופאיות השעו את השימוש ברעלים האלו למשך שנתיים.
זהו ניצחון ענק, בגלל שאנחנו יודעים שהאיסורים הרשמיים האלו עושים את העבודה - האיסור האיטלקי בתוקף כבר מספר שנים, ואוכלוסית הדבורים במדינה משתקמת. אבל באייר וסינג'טה - ענקי הכימיקלים שאחראים לייצור חומרי ההדברה הקטלנים, עושים כמיטב יכולתם לערער על החלטת האיחוד האירופי ולהמשיך לשווק את הרעלים הקטלניים שלהם ברחבי העולם. אנחנו חייבים להמשיך לבנות נחיל ענק של זעם ציבורי, כדי ללחוץ על המנהיגים באירופה לא להכנע ללחץ של התאגידים, וכדי לשכנע מדינות נוספות בעולם לאמץ מדיניות שמעדיפה את הבריאות שלנו ואת הסביבה על פני רווחי התאגידים.

אנחנו יודעים שהקול שלנו משפיע! בשנה שעברה, עצומה שלנו עם 1.2 מיליון חתימות, שכנעה את רשויות ארצות הברית לפתוח דיון רשמי על השימוש בחומרי הדברה; ולעצומה בת 2.6 מיליון החתימות שלנו היה תפקיד מפתח בשכנוע המדינות האירופיות לשנות מדיניות. אם נגיע ל-3 מיליון חתימות, נוכל לשכנע מנהיגים ברחבי העולם להפטר מהרעלים המסוכנים האלו. חתמו על העצומה הדחופה והפיצו לכל מי שאתם מכירים/ות!

פורסם בתאריך

ספרו לחבריכם