ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי
אנו משתמשים בעוגיות בכדי לנתח כיצד מבקרים באתר משתמשים בו וכדי לעזור לנו לספק לכם את החוויה הטובה ביותר באתר. קראו את מדיניות העוגיות שלנו.

האם זה הסיכוי הגדול של טיבט?

אל המדינות החברות באו״ם:

כאזרחיות ואזרחים המודאגים מהדיכוי השיטתי והמתמשך של העם הטיבטי, אנחנו קוראות וקוראים לכם לדרוש מסין, שמגייסת כעת תמיכה בבחירתה מחדש למועצת זכויות האדם של האו״ם, התחייבויות ממוקדות שניתנות למעקב ובקרה: חופש ביטוי, חופש דת, חופש ההתארגנות וחופש ההפגנה; כמו גם חקירה מקיפה של ההיעלמויות וגישה לחוקרים מטעם האו״ם. בואו נעזור לסין להפוך למובילה בתחום זכויות האדם שראויה לשבת במועצה.

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.

החותמים האחרונים

טיבטים שמסרבים לתלות את דגל סין מעל ביתם מסתכנים במכות או בירי. נראה שזוהי השיטה החדשה לנסות לשבור את רוחם. אבל עכשיו הרגע הכי נכון מזה זמן רב להחזיר את התקווה לעם הטיבטי הגאה והמיואש. מנהיגי סין מריצים קמפיין אינטנסיבי שיסתיר את הפרות זכויות האדם במדינה וכדי לשכנע ממשלות אחרות להצביע בעד הצטרפות סין למועצת זכויות האדם של האו״ם. כך שאם מספיק מאתנו יפנו את הזרקור למה שמתרחש בטיבט - דיכוי של דת עתיקה, איסור על פעילות עיתונאית, מעצרים באישון לילה - נוכל לגרום לסין לשנות את המדיניות הנוקשה שלה כדי להבטיח לעצמה את 97 הקולות שלהם היא זקוקה. בואו נראה לעם הטיבטי שהעולם לא שכח אותו. סין כבר מרגישה את הלחץ, אחרי ש-13 ממשלות העלו שאלות לגבי זכויות האדם בטיבט. חתמו כדי לתמוך בטיבט, ואחר-כך שתפו עם כל מי שאתן/ם מכירות/ים. כשנגיע למיליון חתימות, נגיש את כולן למשלחות הרלוונטיות באו״ם ונייצר רעש תקשורתי.