עדכן את  ׳הגדרות העוגיות׳ שלך כדי לאפשר את התכונה הזו.

לחץ   על ׳ אפשר הכל׳ או פשוט הפעל ׳ עוגיות ממוקדות מטרה׳
ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי

היעד הגבוה ביותר לעצומה שהיה לנו מעולם

אני מתחייב/ת לחיות יותר על פי שלושה עקרונות אלה בשנת 2015: לגלות נדיבות וכבוד, לשאוף לחוכמה ולתרגל הודיה:

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.
risetohope

גלו נדיבות וכבוד

נגלה נדיבות וכבוד כלפי עצמנו וכלפי אחרים כל אימת שזה אפשרי. וזה תמיד אפשרי, משום שכל אחד שאנחנו פוגשים מצוי במאבק שייתכן שאין לנו כל מושג לגביו.

שאפו לחוכמה

נשאף להיות חכמים בהחלטותינו, להאזין רוב קשב לעצמנו ולאחרים, ולהביא לידי איזון את הראש, הלב והאינטואיציות שלנו בהרמוניה מדויקת.

תרגלו הודיה

נהרהר באופן קבוע על הדברים שאנחנו מוקירים להם תודה, כי הודיה מחזירה פרספקטיבה, מפזרת רגשות שליליים ומסייעת להתמקד במה שחשוב באמת.

הקהילה שלנו בחרה באופן מפעיםשלושה עקרונות פשוטים אך רבי עוצמה אלה לתמוך זה בזה על מנת שנמלא אחריהם בשנת 2015. הצטרפו לאלפים אחרים בהתחייבות השנה החדשה לעצמנו, ושתפו בסיפורים ובתובנות מהמסע הפנימי, בצ’אט. כש-500,000 מאינו מתחייבים, אנחנו נזמין את מנהיגי העולם להצטרף אלינו באופן אישי, ואנחנו נבדוק שלוש פעמים במהלך השנה הקרוב איך הולך להם.

ספרו לחבריכם