ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי
אנו משתמשים בעוגיות בכדי לנתח כיצד מבקרים באתר משתמשים בו וכדי לעזור לנו לספק לכם את החוויה הטובה ביותר באתר. קראו את מדיניות העוגיות שלנו.

ויקיליקס: עוצרים את הרדיפה

אל ממשלת ארה"ב וממשלות נוספות ותאגידים המעורבים ברדיפה של ויקיליקס:

אנו קוראים לעצור את הרדיפה של ויקיליקס ושל שותפיו לפרסום. אנחנו מפצירים בכם לכבד את העקרונות הדמוקרטיים ואת החוקים המגינים על חופש העיתונות וחופש הביטוי. אם ויקיליקס והעיתונאים אתם הארגון עובד עברו על החוק - יש לפעול בערוצים המשפטיים המקובלים. אסור שויקיליקס יהיה נתון לקמפיין חוץ משפטי של הפחדה ורדיפה.

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
הוסיפו את מספר הטלפון שלכם אם תרצו לשמוע מאיתנו באמצעות הטלפון או באמצעות הודעות טקסט.
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.

החותמים האחרונים

מסע ההפחדה האכזרי כנגד ויקליקס הוא שגוי, מסוכן ומערער על שלטון החוק. פוליטיקאים אמריקאים בכירים כינו את ויקיליקס ארגון טרוריסטי ודחקו בתאגידים להפיל את האתר. פרשנים אף הציעו להתנקש בחיי צוות ויקיליקס.

עתיד החופש, הזכויות שלנו והאינטרנט נמצאים בסכנה. בואו ננקוט עמדה ברורה ודחופה להבאיח שממשלות ותאגידים יפעלות בריסון ובהתאם לחוק, ולא יסלימו את המאבק.

חתמו על העצומה לעצור את הרדיפה - אנחנו יכולים להגיע למליון חותמים עוד השבוע!

ספרו לחבריכם

העתיקו את הקישור: