Update your Cookie Settings to use this feature.
Click 'Allow All' or just activate the 'Targeting Cookies'
By continuing you accept Avaaz's Privacy Policy which explains how your data can be used and how it is secured.
Got it
We use cookies to analyse how visitors use this website and to help us provide you the best possible experience. View our Cookie Policy.
OK
GJINUSHI KËRKO FALJE PUBLIKE PËR GJUHËN DENIGRUESE E SEKSISTE NDAJ GAZETAREVE

GJINUSHI KËRKO FALJE PUBLIKE PËR GJUHËN DENIGRUESE E SEKSISTE NDAJ GAZETAREVE

2,163 have signed. Let's get to  3,000
2,163 Supporters

Close

Complete your signature

,
By continuing you agree to receive Avaaz emails. Our Privacy Policy will protect your data and explains how it can be used. You can unsubscribe at any time.
This petition has been created by Brynhild B. and may not represent the views of the Avaaz community.
Brynhild B.
started this petition to
Të gjithë ata qytetarë që nuk e tolerojnë gjuhën denigruese e përçmuese ndaj grave
Pyetja e një gazetareje se kur i lindi ideja për të kandiduar si kryetar i Akademisë së Shkencave ndërkohë që ishte kryetar i një komisioni që drejtonte reformën në këtë Akademi, Skënder Gjinushi i është përgjigjur me fyerje. Gjinushi i thotë gazetares, shko mjekohu se je shumë e eksituar.
Dialogu gjatë daljes së Gjinushit përpara gazetarëve:

Gazetarja: Kur e morët vendimin për të kandiduar si kryetar i Akademisë së Shkencave, para reformës apo pas reformës?
Gjinushi: Bashkë me lindjen tënde.
Gazetarja: Me lindjen time s’ka mundësi, atëherë keni qenë kryetar partie.
Gjinushi: Epo mirë dakord.
Gazetarja: Kur e morët vendimin për të kandiduar si kryetar i Akademisë së Shkencave, para reformës apo pas reformës?
Gjinushi: 
Je shumë e eksituar…shko mjekohu.
Gazetarja: Kujdes me gjuhën zotëri…i paedukatë. Shko mjekohu ti se je dhe kryetar i Akademisë së Shkencave.
Gjinushi: Mos bëj pyetje që s’kanë përgjigje.
Gazetarët: Si nuk kanë përgjigje?
Posted: 24 May 2019 (Updated: 27 May 2019)