By continuing you accept Avaaz's Privacy Policy which explains how your data can be used and how it is secured.
Got it
بیانیۀ جمعی از نویسندگان افغانستان
در محکومیت حکم صادره علیه سه عضو کانون نویسندگان ایران

بیانیۀ جمعی از نویسندگان افغانستان در محکومیت حکم صادره علیه سه عضو کانون نویسندگان ایران

1 have signed. Let's get to
50 Supporters

Complete your signature

By continuing you agree to receive Avaaz emails. Our Privacy Policy will protect your data and explains how it can be used. You can unsubscribe at any time. If you are under 13 years of age in the USA or under 16 in the rest of the world, please get consent from a parent or guardian before proceeding.
This petition has been created by Masoud H. and may not represent the views of the Avaaz community.
Masoud H.
started this petition to
مسعود حسن زاده
بیانیۀ جمعی از نویسندگان افغانستان
در محکومیت حکم صادره علیه سه عضو کانون نویسندگان ایران
بر بنیاد حکم صادرۀ 25 اردیبهشت/ثور شعبه‌ی 28 دادگاه انقلاب اسلامی ایران، هر یک رضا خندان (مهابادی) و بکتاش آبتین دو عضو برحال و کیوان باژن عضو سابق هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران، به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور» به شش سال حبس محکوم شده اند .
پرسش‌های زیادی دربارهٔ این حکم مطرح است، از جمله این‌که «امنیت کشور» چه ربطی به مسایلی چون «عضویت در کانون»، «انتشار نشریۀ فرهنگی»، «انتشار اسناد و مدارک فعالیت‌های پنجاه سالۀ کانون» و «حضور بر مزار احمد شاملو، محمد مختاری و جعفر پوینده» دارد؟
ما نویسندگان افغانستان، سوا از آن‌که هر کدام‌مان در کجای جهان قرار گرفته‌ایم و چه طرز فکری داریم، این حکم را نقض آشکار آزادی بیان و قلم شمرده و آن را صریحاً محکوم می‌کنیم.
جمهوری اسلامی ایران باید هرچه‌زودتر حکم این سه نویسنده را ملغی اعلام کرده و اصل " آزادی بیان، بدون حصر و استثنا، برای همگان" را رعایت کند.
به امید همبستگی و آزادی مردم سراسر جهان
پنجشنبه 26 اردیبهشت/ثور 1398