Update your Cookie Settings to use this feature.
Click 'Allow All' or just activate the 'Targeting Cookies'
By continuing you accept Avaaz's Privacy Policy which explains how your data can be used and how it is secured.
Got it
Forumi qytetar në mbrojtje të çeshtjes Dritan Goxhaj, luftëtarit të UÇK dhe fjalës së lirë

Forumi qytetar në mbrojtje të çeshtjes Dritan Goxhaj, luftëtarit të UÇK dhe fjalës së lirë

1 have signed. Let's get to
50 Supporters

Close

Complete your signature

,
By continuing you agree to receive Avaaz emails. Our Privacy Policy will protect your data and explains how it can be used. You can unsubscribe at any time. If you are under 13 years of age in the USA or under 16 in the rest of the world, please get consent from a parent or guardian before proceeding.
This petition has been created by Dritan G. and may not represent the views of the Avaaz community.
Dritan G.
started this petition to
Atdhetaret per UÇK-në


Togeri Dritan Goxhaj, pilot në Shkollën e Aviacionit Vlorë ju bashkua UÇK-së në Mars të vitit 1999. Ai është djali i ushtarakut Dilaver Goxhaj, i cili ju bashkua vullnetarisht UÇK-se dhe iu besua detyra e zv/Shefit të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së. Dritan Goxhaj, luftëtari i UÇK-së, ushtaraku shqiptar, intelektuali dhe gazetar i fjalës së lirë, më datë 31 Korrik u arrestua nga Policia e Shtetit shqiptar, referuar Letër-Porosisë së Gjykatës Speciale Kosove. Ky është rasti i pare i arrestimit të një shtetasi shqiptar me urdher të Dhomave të Specializuara që veprojnë në Hagë me ligjet e Kosoves. Dritan Goxhaj, luftetari i UÇK akuzohet për: " Frikësim gjatë procedures penale" dhe " Pengimi i Personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare".   Këto akuza absurde janë ngritur pas shkrimit të tij si gazetar i lirë "Memedheu , UÇK-ja dhe gjykata speciale" Solidarizohuni në mbeshtetjë të luftëtarit tëUÇK dhe fjalës së lirë Dritan Goxhaj.

https://dosja.al/bota/memedheu-uk-ja-dhe-gjykata-speciale-shi-per-deshmitaret-e-hages-qe-coi--i318192
Posted (Updated )