Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Consiliul Județean Timiș: Petiție de susținere pentru Eva Labadi, director Teatrul Merlin Timișoara

1 au semnat. Hai să strângem
50 Susținători

Închide

Completează-ți semnătura

Avaaz.org îţi va proteja datele confidenţiale și te va ține la curent în legătură cu această campanie și alte campanii similare.
Această petiție a fost creată de Sebastian C. și nu reprezintă în mod necesar părerile comunității Avaaz.
Sebastian C.
a inițiat această petiție pentru
Consiliul Județean Timiș
Eva Labadi, director al Teatrului pentru copii si tineret MERLIN din Timișoara, poziție câștigată prin concurs în anul 2011, încheie mandatul cu un număr impresionant de realizări:

• un număr de peste 700 de spectacole puse in scenă de teatru, la care a asistat un public de peste 75.000 de spectatori
• premiul pentru cea mai bună comedie cu păpuși la “Carnavalul Mondial al Păpușilor”, Jakarta, Indonezia – pentru spectacolul “La La La Dracula” în anul 2013
• participarea cu aprecieri deosebite la un număr de 15 festivaluri naționale și internaționale
• încheierea unui număr de peste 50 de parteneriate cu alte instituții publice și ONG-uri în scopul întreprinderii a diferite proiecte culturale, artistice și sociale
• renovarea sălii de spectacole a teatrului

În ciuda acestui palmares impresionant la concursul pentru ocuparea unui nou mandat organizat de Consiliul Județean Timiș este evaluată cu 7,95 puncte, pe locul secund, in urma liderului de sindicat din teatru, persoană fără experiență și pregătire managerială, fără proiecte artistice semnificative, cu implicare si inițiativă redusă in activitatea teatrului.

Noi publicul teatrului si cunoscătorii activitații de excepție a acestuia din ultimii patru ani suntem alături de directorul Eva Labadi, cerem anularea concursului și reorganizarea lui in condiții obiective și profesionale, cu o comisie de jurizare independentă și competentă.

Publicat (Actualizare )
Raportează un abuz
A apărut o eroare și nu am putut trimite fișierele și/sau raportul tău