Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Petiție online pentru revenirea examenelor practice pentru permisul auto în Soroca

1 au semnat. Hai să strângem
50 Susținători

Închide

Completează-ți semnătura

Avaaz.org îţi va proteja datele confidenţiale și te va ține la curent în legătură cu această campanie și alte campanii similare.
Această petiție a fost creată de Live S. și nu reprezintă în mod necesar părerile comunității Avaaz.
Live S.
a inițiat această petiție pentru
Agenția Servicii Publice
Noi, semnatarii acestei petiții, dorim să atragem atenția autorităților competente asupra problemelor generate de sistarea examenelor practice pentru obținerea permisului auto în municipiul Soroca, începând cu data de 1 iulie 2024. Considerăm că această decizie afectează negativ locuitorii orașului și ai regiunii, generând dificultăți semnificative pentru cei care doresc să obțină permisul auto. Argumentele noastre:
  1. Accesibilitate redusă: Sistarea examenelor practice în Soroca obligă cetățenii să se deplaseze în alte orașe pentru a susține aceste examene. Aceasta implică costuri suplimentare de transport și timp pierdut, ceea ce este deosebit de dificil pentru persoanele cu resurse financiare limitate.
  2. Creșterea traficului în alte centre: Decizia de a muta examenele practice în alte orașe aglomerează centrele de examinare existente, crescând astfel timpul de așteptare pentru programări și generând un disconfort general pentru toți candidații.
  3. Securitatea și confortul cetățenilor: Multe persoane se simt mai în siguranță și mai confortabil să susțină examenele practice în orașul lor de reședință, unde sunt familiarizate cu traseele și condițiile de trafic locale. Această schimbare le poate crea un stres suplimentar și poate afecta performanța lor la examen.
Cerințele noastre: Solicităm revenirea examenelor practice pentru obținerea permisului auto în orașul Soroca, pentru a asigura un acces echitabil și convenabil la acest serviciu esențial pentru toți cetățenii. Considerăm că decizia de a sista aceste examene, fără consultări publice cu societatea civilă locală, nu este în interesul comunității și cerem reevaluarea urgentă a acestei hotărâri. Prin semnarea acestei petiții, ne exprimăm dezacordul față de sistarea examenelor practice în municipiul Soroca și solicităm autorităților responsabile să ia măsuri pentru a restabili acest serviciu cât mai curând posibil.
Publicat (Actualizare )
Raportează un abuz
A apărut o eroare și nu am putut trimite fișierele și/sau raportul tău