Actualizează-ți setările pentru cookie-uri pentru a folosi această opțiune.
Dă clic pe butonul 'Toate sunt permise' sau doar activează 'Cookie-uri de publicitate'
Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Sa câștigam libertatea lui Cameron Herrin

Sa câștigam libertatea lui Cameron Herrin

1 au semnat. Hai să strângem
50 Susținători

Închide

Completează-ți semnătura

,
Avaaz.org îţi va proteja datele confidenţiale și te va ține la curent în legătură cu această campanie și alte campanii similare.
Această petiție a fost creată de Bianca B. și nu reprezintă în mod necesar părerile comunității Avaaz.
Bianca B.
a inițiat această petiție pentru
Noi toți vom reuși,este greu,dar nu imposibil
La vârsta de 18 ani,Cameron a făcut un accident de mașină și a ucis o pe Jessica Reisinger și pe fata sa,Lillia. Cameron Herren a primit ca pedeapsa 3 ani de închisoare,iar anul acesta în data de 3 iulie I sa dat încă 24 ani de închisoare. Acum, după cum știm sunt criminali în serie care au fost eliberați,băiatul acesta a făcut un accident,practic ceea ce sa întâmplat nu a făcut o de buna voie și nu a avut dorința de a ucide.Îmi pun întrebarea dacă un tânăr de 21 de ani își pierde tinerețea în închisoare de ce un criminal în serie este eliberat pentru ca se spune ca " se va schimba". Băiatul are nevoie de ajutorul nostru,ajutorul tuturor pentru ca doar împreună putem reuși,nu am vârsta la care aș putea avea prea multe cunoștințe dar sunt sigura ca exista persoane care,se pricep dar nu se implica,nu fac parte din familia lui Cameron,dar dacă ne unim forțele putem reuși  sa salvam un suflet care abia și a început drumul în viata!
Publicat (Actualizare )
Raportează un abuz
A apărut o eroare și nu am putut trimite fișierele și/sau raportul tău