Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Recalcularea facturilor la energia termică(încălzire), luna ianuarie 2020, or. Chișinău

2,717 au semnat. Hai să strângem  3,000
2,717 Susținători

Închide

Completează-ți semnătura

Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.
Această petiție a fost creată de Pavel M. și nu reprezintă în mod necesar părerile comunității Avaaz.
Pavel M.
a inițiat această petiție pentru
Primăria or. Chișinău, Termoelectrica S.A., Guvernul R.M.
Pentru perioada de facturare din 26.12.2019 pînă la 29.01.2020, la un apartament cu 46m2, am primit factura pentru energia termică de la Termoelectrica S.A. cu suma spre achitare de 1837 lei (menționăm că doar pentru încălzire, apă caldă nu avem). Pe pagina web a companiei care livrează agentul termic -

https://www.termoelectrica.md/ro_RO/facturile-pentru-incalzire-in-luna-ianuarie-sunt-in-medie-cu-12-mai-mici-in-comparatie-cu-aceeasi-perioada-a-anului-precedent/  se menționează -  „Proprietarii apartamentelor cu suprafața de până la 50 m2 vor achita pentru încălzire în luna ianuarie, în mediu, circa 850 de lei, locatarii apartamentelor cu o suprafață între 50 – 100 de m2 vor achita circa 1 278 lei, iar locatarii apartamentelor cu suprafața mai mare de 100 m2 vor achita în medie 1 643 lei.”  Reiese că ar fi trebuit să achităm suma maximă de 850 lei, ceea ce la fel ar fi destul de scump, fiindcă în aceeași perioadă, vecinul care dispune de centrală pentru încălzire autonomă, la un apartament cu aceeași suprafața, ATENȚIE - pentru încălzire + apa caldă a cheltuit 500 lei. În aceste condiții, e evident că cineva ne are de proști și face averi pe seama locatarilor din or. Chișinău. Solicităm toate organele competente să ia măsuri cât mai URGENT posibil!
Publicat 22 February 2020 (Actualizare: 29 February 2020)
Raportează un abuz
A apărut o eroare și nu am putut trimite fișierele și/sau raportul tău