Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Apicultura romaneasca la rascruce: progres si modernizare sau interese obscure de grup?

1,040 au semnat. Hai să strângem  2,000
1,040 Susținători

Închide

Completează-ți semnătura

Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.
Această petiție a fost creată de Asociatia Producatorilor de Material Biologic A. și nu reprezintă în mod necesar părerile comunității Avaaz.
Asociatia Producatorilor de Material Biologic A.
a inițiat această petiție pentru
Comisarul European Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, ES Phil Hogan
Apicultura românească la răscruce: progres și modernizare sau interese obscure de grup?
Romania se afla in topul țărilor europene cu cel mai mare potențial apicol, dar are cel mai defectuos management de reproducție și selecție apicolă.
Acceptând de multa vreme metodologia cadrului organizatoric de funcționare actual privind selectia și ameliorarea albinelor in Romania am constatat cu totii că această formulă este falimentară și inoperabila. Menținerea acestei stari de fapt reprezintă în mod cert formula "optimală" ca Apis Melifera Carpatica sa fie pierduta irevocabil și iremediabil.
Dacă și dumneavoastră credeți că a sosit momentul unei rigori disciplinare privind operaționalizarea unor concepte, infrastructuri moderne, științifice și reale a reproducerii controlate a albinelor va rugam semnați aici.
Raportează un abuz
A apărut o eroare și nu am putut trimite fișierele și/sau raportul tău