Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
NU NE INTERZICETI  SFANTA LITURGHIE!

NU NE INTERZICETI SFANTA LITURGHIE!

25,280 au semnat. Hai să strângem  30,000
25,280 Susținători

Închide

Completează-ți semnătura

Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.
Această petiție a fost creată de mircea m. și nu reprezintă în mod necesar părerile comunității Avaaz.
mircea m.
a inițiat această petiție pentru
Guvernul Romaniei
Noi, crestinii ortodocsi din Romania nu suntem de acord cu oprirea savarsirii Sfintei Liturghii ! Daca autoritatile au permis oamenilor sa mearga in magazine sa isi ia hrana trupeasca trebuie sa inteleaga ca nu ne pot lipsi de Hrana Duhovniceasca, De Painea si Sangele Sfant al Mantuitorului. Acum, in vremuri de restriste Biserica si credinta este nadejdea noastra si nimic rau nu poate veni de la Doctorul Trupurilor si Sufletelor noastre! Pentru aceea CEREM ca preotii sa fie lasati sa savarseasca in continuare Sfanta Liturghie in curtea bisericilor cu respectarea stricta a distantei dintre credinciosi si a numarului lor. De va fi nevoie ne vom raspandi in jurul bisericilor dar nu ne opriti de tot! Inaintam aceasta petitie in deplina cunostinta de cauza a gravitatii situatiei si a necesitatii opririi raspandirii virusului. Dar in acelasi timp Credem ca doar alaturi de Hristos vom putea trece impreuna de aceasta napasta! Asa sa ne Ajute Dumnezeu!
Publicat 22 March 2020 (Actualizare: 30 March 2020)
Raportează un abuz
A apărut o eroare și nu am putut trimite fișierele și/sau raportul tău