Pas je cookie-instellingen aan om deze functie te gebruiken.
Klik 'Alle toestaan' of activeer alleen de 'Doelgroepgerichte cookies'
Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het

1 MILJOEN VOOR GM-FEITEN, GEEN GEWASSEN

1 MILJOEN VOOR GM-FEITEN, GEEN GEWASSEN:

Aan de voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso:
We verzoeken u om een tijdelijk verbod op het kweken van genetisch gemodificeerde gewassen in Europa en om het instellen van een onafhankelijke, ethische, wetenschappelijke instantie om de impact van GG gewassen te onderzoeken en regelgeving te vast te stellen.

Vul je e-mailadres in:
Door verder te gaan ga je ermee akkoord e-mails van Avaaz te ontvangen. In ons privacybeleid leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Laatste tekenaars petitie

1 MILJOEN VOOR GM-FEITEN, GEEN GEWASSEN

Voor het eerst in 12 jaar heeft de Europese Commissie zopas het kweken van genetisch gemodificeerde gewassen toegelaten. Daarmee geeft ze de winsten van de GG lobby's voorrang boven de bezorgdheid van de bevolking -- 60% van de Europeanen is van mening dat er meer informatie nodig is voordat we voedsel kweken dat een bedreiging voor onze gezondheid en het milieu kan betekenen.

Een nieuw initiatief biedt 1 miljoen Europese burgers de unieke kans een officieel verzoek aan de Europese Commissie richten. Laten we 1 miljoen stemmen bijeen brengen voor een verbod op genetisch gemanipuleerde voedingmiddelen tot het onderzoek klaar is. Teken onderstaande petitie en stuur deze e-mail door naar vrienden en familie.

Belangrijke Opmerking: Het Europees Burgers' Initiatief is een officiële wettelijke procedure met strikte vereisten. Je moet een geldige voor- en achternaam, adres, e-mail, nationaliteit en geboortedatum op geven om aanvaard te worden als een ondertekenaar van de petitie. Mocht je reeds getekend hebben maar al deze informatie niet hebben ingegeven - teken dan a.u.b. opnieuw! Je ondertekening zal slechts 1 maal geteld worden.
Geplaatst:

Vertel het verder