Pas je cookie-instellingen aan om deze functie te gebruiken.
Klik 'Alle toestaan' of activeer alleen de 'Doelgroepgerichte cookies'
Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het

Het miraculeuze herstelplan voor onze planeet

Het miraculeuze herstelplan voor onze planeet

Als we de vervuiling geen halt toeroepen, is onze planeet onherroepelijk verloren. Dat is het SOS-bericht dat 15.000 wetenschappers onlangs de wereld instuurden.

Het is angstaanjagend: de snelheid waarmee soorten uitsterven ligt 1.000 keer hoger dan het natuurlijke tempo. Maar liefst 90% van het Groot Barrièrerif is dood of aan het afsterven. En er zit zoveel plastic in de oceanen dat vissen eraan verslaafd raken!

Maar wetenschappers hebben ook iets anders ontdekt -- en dit zou ons kunnen redden. Als we 50% van de aarde beschermen tegen gebruik door mensen, kan ons ecosysteem zich stabiliseren en regenereren en kan het leven op aarde zich herstellen.

Onze overheden hebben al beloofd dat ze een kwart van de aarde zullen beschermen, dus we weten dat het kan. Maar wij zijn de enige wereldwijde beweging die zich inzet voor dit 50%-plan!

Het ligt in onze handen.

Als 50.000 van ons wekelijks de prijs van een kopje koffie of meer doneren, kunnen we het voorstel beroemd maken, de vervuilers en stropers overbluffen en ervoor zorgen dat onze leiders hierover een akkoord sluiten op de wereldtop over biodiversiteit.

Doneer nu -- laten we dit herstelplan voor de aarde tot leven brengen