Pas je cookie-instellingen aan om deze functie te gebruiken.
Klik 'Alle toestaan' of activeer alleen de 'Doelgroepgerichte cookies'
Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het

Voordat Monsanto de champagne ontkurkt

Aan alle regeringen die het Trans-Pacific Partnership Akkoord onderhandelen:

Als betrokken en bezorgde wereldburgers roepen wij u op om het TPP proces volledig transparent en toerekenbaar te maken, en om alle plannen te verwerpen die de macht van onze regeringen beperkt om het algemeen belang te reguleren. De TPP is een bedreiging voor de democratie, dat de nationale soevereiniteit, rechten van werknemers, milieubeschermingsmaatregelen en internetvrijheid ondermijnt. Wij manen u aan om deze machtsovergave aan het bedrijfsleven te verwerpen.

Vul je e-mailadres in:
Door verder te gaan ga je ermee akkoord e-mails van Avaaz te ontvangen. In ons privacybeleid leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Laatste tekenaars petitie

Voordat Monsanto de champagne ontkurkt

Monsanto staat op het punt hun grootste coup ooit te plegen, maar we hebben nog even om dit tegen te houden.

De Trans-Pacific Partnership (TPP) is een massale supergeheime deal tussen twaalf grote landen die bedrijven ongeëvenaard veel macht zou geven – de TPP zou deze bedrijven in staat stellen bij nieuwe internationale tribunalen onze overheden aan te klagen voor het aannemen van wetten die ons als burgers te beschermen, maar hun winsten reduceren. Deze nieuwe deal heeft betrekking op alles van het etiketteren van genetisch gemodificeerd voedsel tot het bewaken van de internetvrijheid. Wikileaks bracht het verhaal als eerste naar buiten en sindsdien groeit de weerstand tegen deze deal snel, maar een aantal landen doet hun best om de deal zo snel mogelijk te sluiten.

Het is te gek voor woorden, maar wij kunnen dit stoppen – 3 landen twijfelen nog, en als zij zich nu terugtrekken kan zomaar de hele deal in duigen vallen. Als wij de leiders van Chili, Nieuw Zeeland en Australië mondiaal oproepen om hun rug te rechten, kunnen wij deze mega machtsovername door het bedrijfsleven stoppen nog voordat Monsanto de champagneflessen ontkurkt. Teken nu en deel dit met iedereen!
Geplaatst:

Vertel het verder