Pas je cookie-instellingen aan om deze functie te gebruiken.
Klik 'Alle toestaan' of activeer alleen de 'Doelgroepgerichte cookies'
Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het

Stop de stalbranden!

Aan CDA, VVD, D66, CU en staatssecretaris van Economische Zaken Martijn van Dam:

Wij, bezorgde burgers, roepen u op om ook voor stallen gebouwd voor 2014 de brandveiligheidseisen aan te scherpen. U kunt voorkomen dat duizenden dieren levend verbranden door bijvoorbeeld de aanwezigheid van bluswater, brandwerende muren, rookmelders en sprinklers verplicht te stellen.

Vul je e-mailadres in:
Door verder te gaan ga je ermee akkoord e-mails van Avaaz te ontvangen. In ons privacybeleid leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Laatste tekenaars petitie

Stop de stalbranden!

Vorige week werden 20.000 varkens levend verbrand! De laatste in een reeks gruwelijke stalbranden die in minder dan 10 jaar aan meer dan 1,5 miljoen dieren het leven kostten. Maar een resolutie die hier een einde aan moet maken is al ingediend in de Tweede Kamer.

Tot voor kort besteedden de media weinig aandacht aan deze stalbranden en was er geen massale publieke verontwaardiging. Dit gaf sommige partijen kennelijk het vertrouwen dat ze zomaar tegen de resolutie konden stemmen.

Maar als wij ze massaal laten zien dat we WEL verontwaardigd zijn door deze ongelooflijke wreedheid kunnen we dit veranderen!

Alle formerende partijen stemden tegen de resolutie. Dit geeft ons de unieke kans om voor eens en voor altijd een boodschap af te geven: wij accepteren deze wreedheid niet van een nieuw kabinet!

Sluit je aan bij deze urgente oproep aan de politiek om een einde te maken aan stalbranden en aan de gruwelijke dood van miljoenen dieren. Teken de petitie!

Vertel het verder