Pas je cookie-instellingen aan om deze functie te gebruiken.
Klik 'Alle toestaan' of activeer alleen de 'Doelgroepgerichte cookies'
Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het

Help Tibet - Steun de Dalai Lama

Help Tibet - Steun de Dalai Lama:

Petitie voor de Chinese President Hu Jintao:

Voor burgers uit alle delen van de wereld, vragen we U terughoudend te zijn en de mensenrechten te respecteren in Uw reactie op de protesten in Tibet, en om de verzuchtingen van alle mensen uit Tibet te overwegen in een ernstige dialoog met de Dalai Lama. Enkel overleg en hervormingen kunnen een langdurige stabiliteit brengen. De mooiste toekomst van China, en zijn meest positieve relatie met de wereld, bestaat uit een duurzame ontwikkeling, dialoog en respect.

Vul je e-mailadres in:
Door verder te gaan ga je ermee akkoord e-mails van Avaaz te ontvangen. In ons privacybeleid leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken. Je kunt je op elk moment uitschrijven.
Help Tibet - Steun de Dalai Lama

We ondervinden massaal web-verkeer - Excuses als het inteken formulier traag is.

Na jarenlange onderdrukking vragen inwoners van Tibet om veranderingen en steun van de wereld-opinie. De Chinese leiders maken op dit ogenblik de belangrijke keuze tussen een spiraal van geweld of een dialoog die de toekomst van Tibet, en China, kan bepalen.

We kunnen deze historische keuze beïnvloeden -- China is bezorgd om zijn internationaal aanzien. Maar om aandacht van de Chinese regering te krijgen is een overvloed van wereldwijde reacties nodig. De geestelijke leider van Tibet, de Dalai Lama, heeft opgeroepen voor terughoudendheid en overleg: hij heeft daarbij de steun nodig van de wereldbevolking. Vul onderstaand formulier in om de petitie te tekenen -- en verspreid deze actie.