Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności , która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Przerwać wojnę – zawieszenie broni natychmiast!
Podpisz list otwarty z apelem całego świata o natychmiastowe zawieszenie broni dla ochrony dzieci i ludności cywilnej w Palestynie i Izraelu:
Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.

Ostatnio podpisali

AKTUALIZACJA 8 marca 2024: Już ponad 30 800 osób zostało zabitych w Gazie. Ofiary to w większości kobiety i dzieci. To przerażające, ale słowa, które napisaliśmy 4 miesiące temu, nadal są aktualne: od początku wojny co 15 minut w Strefie Gazy ginie dziecko. Teraz całej ludności Gazy grozi głód. Musimy to wreszcie zatrzymać! Podpisz i udostępnij tę petycję, komu tylko możesz.

Ponad 12 tysięcy osób zginęło w Palestynie i Izraelu. W Strefie Gazy co 15 minut ginie dziecko. To całkowity obłęd, a do tego jest coraz gorzej. Jako najbliższy sojusznik Izraela amerykański prezydent może doprowadzić do zawieszenia broni, które zapobiegnie śmierci tysięcy ludzi. Podpisz pilny apel o pokój, a Avaaz dostarczy go do prezydenta Bidena i mediów na całym świecie.

Zatrzymać wojnę – zawieszenie broni natychmiast!

„Do Prezydenta Bidena i światowych przywódców

Ile dzieci musi jeszcze zginąć, zanim poprzecie światowy apel o zawieszenie broni?

Jak długo będziecie czekać?

My, ludzie z całego świata, wzywamy do natychmiastowego wstrzymania walk i zakończenia blokady Strefy Gazy.

Grad ciosów zadawanych na oślep zabija niewinnych ludzi. Dość tego!

Żądamy NATYCHMIASTOWEGO zawieszenia broni!”

Opublikowane:

Powiadom znajomych