Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem

Zakażmy statków śmierci

Do ministrów rolnictwa i międzynarodowych organów kontrolnych:

Jako obywatele i obywatelki z całego świata, jesteśmy głęboko zaniepokojeni warunkami, w jakich przewożone są żywe owce, bydło i inne zwierzęta. Stanowczo wzywamy do współpracy nad wprowadzeniem humanitarnej, zdroworozsądkowej polityki w zakresie ochrony zwierząt, która położy kres temu okrucieństwu.

Przepraszamy, petycja Avaaz wymaga urochomienia javascript w twojej przeglądarce. Please turn on javascript and try again. (Here are some instructions on how to turn on javascript)< BR>
Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.

Ostatnio podpisali

Informator potajemnie sfilmował tysiące powoli gotujących się żywcem owiec stłoczonych na odrażająco brudnym statku.

To gigantyczny, pływający obóz śmierci. Co roku przewozi się w takich warunkach MILIONY zwierząt. Ale teraz mamy wyjątkową szansę, żeby je uratować!

Za kilka tygodni odbędzie się spotkanie Światowej Organizacji Zdrowia Zwierząt, a w obliczu potworności, jakie ujawnił ten materiał filmowy, niektóre kraje chcą całkowitego zakazu transportu żywych zwierząt na ubój!

Publiczne oburzenie przyniosło już zwycięstwo w Nowej Zelandii. Niech nasz ogromny, globalny apel uratuje miliony istot przed tym okrutnym losem. Podpisz już teraz i udostępnij wszystkim znajomym!
Opublikowane: 3 maja 2018