Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem

Od dziś jedzmy mniej mięsa!

DEKLARACJA:

Dobro zwierząt, zmiana klimatu i bioróżnorodność to sprawy, które leżą mi na sercu. Dlatego postanawiam ograniczyć spożycie mięsa (lub całkowicie wykluczyć je z mojej diety). Będę zachęcać miejsca pracy, szkoły, supermarkety i restauracje, by wsparły tę inicjatywę i pomogły zmienić nastawienie naszego społeczeństwa. Dzięki temu wszyscy będziemy zdrowsi – ludzie, zwierzęta i środowisko – a nasza planeta będzie bezpieczniejszym miejscem dla naszych dzieci.

Jesteś już w Avaaz? Wpisz swój adres e-mail i kliknij przycisk „Podpisz”.
Pierwsza wizyta? Wypełnij poniższy formularz.
Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.

56 MILIARDÓW zwierząt rocznie. Więzimy je w ciasnych, ciemnych, brudnych klatkach i zabijamy, by jeść ich mięso.

To prawdziwy horror, a zanim zlikwidujemy te straszne przemysłowe fermy, mogą minąć lata. Ale jest coś, co wszyscy możemy zrobić, by przybliżyć ten dzień: jeść mniej mięsa.

Avaaz to 46 milionów ludzi. Jeśli każda i każdy z nas zobowiąże się nie jeść mięsa raz w tygodniu (nawet jeśli już go nie je), a potem namówi znajomych, celebrytów i instytucje, by wsparły tę inicjatywę, możemy zapoczątkować przełom na światową skalę!

Wyślijmy sygnał przemysłowi mięsnemu: jego dni są policzone. Zaczynamy dawać odpór okrucieństwu wobec zwierząt.

Powiadom znajomych

Udostępnij link tej kampanii na Twitterze, Skypie lub Facebooku: