Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem

Zanim Monsanto otworzy szampana

Do wszystkich rządów negocjujących Pakt Partnerstwa Transpacyficznego:

Jako zaniepokojeni obywatele wzywamy Pana do ujawnienia negocjacji TPP i wzięcia na siebie odpowiedzialności i odrzucenia wszelkich planów mających na celu ograniczenie władzy naszych rządów w działaniu na rzecz dobra publicznego. TPP stanowi zagrożenie dla demokracji, podważa narodową niepodległość, prawa robotników, prawa chroniące środowisko i wolność w Internecie. Nawołujemy Pana do powstrzymania tego przejęcia świata przez korporacje.

Podaj swój numer telefonu, jeśli chcesz kontaktować się z nami przez telefon lub sms
Przepraszamy, petycja Avaaz wymaga urochomienia javascript w twojej przeglądarce. Please turn on javascript and try again. (Here are some instructions on how to turn on javascript)< BR>
Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.

Ostatnio podpisali

Monsanto ma szansę na największy sukces w historii, ale mamy czas do weekendu, by mu zapobiec.

Partnerstwo Transpacyficzne (Trans-Pacific Partnership, TPP) to bardzo rozległa, ściśle tajna umowa pomiędzy dwunastoma największymi krajami, która może dać korporacjom bezprecedensową władzę – i pozwolić im na korzystanie z nowych światowych trybunałów do pozywania naszych rządów za ustanawianie praw, które chronią nas, ale zmniejszają zyski korporacji! Może to dotyczyć wszystkiego od oznaczania modyfikowanej genetycznie żywności do ochrony naszej wolności w Internecie. WikiLeaks ujawniło tę sprawę i sprzeciw szybko narasta, ale zaangażowane kraje chcą podpisać umowę w ciągu 48 godzin.

/>To szaleństwo, ale mamy szansę je zatrzymać– 3 kraje wahają się i ich wycofanie oznaczałoby koniec negocjacji. Jeśli masowo przekonamy Chile, Nową Zelandię i Australię nawołując z całego świata do utrzymania swej pozycji, to mamy szansę zatrzymać przejęcie świata przez korporacje, zanim Monsanto otworzy szampana. Podpisz petycję i przekaż wszystkim znajomym!
Opublikowane: 6 grudnia 2013

Powiadom znajomych

Udostępnij link tej kampanii na Twitterze, Skypie lub Facebooku: