Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem

Podpisz list otwarty „Świat do Trumpa”

Wpisz swoje dane i podpisz list otwarty do Donalda Trumpa:

Podaj swój numer telefonu, jeśli chcesz kontaktować się z nami przez telefon lub sms
Przepraszamy, petycja Avaaz wymaga urochomienia javascript w twojej przeglądarce. Please turn on javascript and try again. (Here are some instructions on how to turn on javascript)< BR>
Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.

Ostatnio podpisali

Szanowny
Panie Trump...
Niemożliwe stało się możliwe. Prezydentem USA został Donald Trump. Złóż swój podpis pod poniższym listem otwartym i podaj go wszystkim swoim znajomym. Niech stanie się manifestem na czas tej prezydentury:

----

Szanowny Panie!

To nie na tym polega wielkość.

Świat nie zgadza się na Pańską bigoterię, sianie nienawiści i strachu. Nie zgadzamy się na Pańskie poparcie dla tortur, apele o mordowanie cywilów oraz zwykłe nawoływanie do przemocy. Nie zgadzamy się na obrażanie przez Pana kobiet, muzułmanów, Meksykanów oraz milionów innych ludzi, którzy nie wyglądają jak Pan, nie mówią jak Pan, czy nie modlą się do tego samego Boga, co Pan.

Zamiast Pańskiego strachu wolimy współczucie. Słysząc Pańską rozpacz, wybieramy nadzieję. Widząc Pańską ignorancję, wybieramy zrozumienie.

My, obywatele i obywatelki świata, stoimy ramię w ramię, zjednoczeni przeciwko podziałom, jakie Pan chce wprowadzić.

Z poważaniem,
[Złóż swój podpis!]

Powiadom znajomych

Udostępnij link tej kampanii na Twitterze, Skypie lub Facebooku: