Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności , która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem

Solidarni z Ukrainą

Putin nie zamierza się zatrzymać. Jego śmiercionośna machina wojenna każdego dnia zbiera większe żniwo.

Przerażone rodziny kryją się w piwnicach. Kobiety, mężczyźni, a nawet starcy ryzykują wszystko, by powstrzymać natarcie rosyjskich wojsk.

Zabito setki osób. Milion uchodźców uciekło już za granicę kraju. Tymczasem Putin postawił siły nuklearne w stan wysokiej gotowości bojowej, a jego bestialska wojna pcha cały świat do bram piekła.

Musimy zrobić absolutnie wszystko, żeby ją powstrzymać.

Ponad 2 miliony z nas podpisało wielki apel Avaaz do rządów całego świata o surowe sankcje wobec Rosji – ale musimy zrobić więcej.

Ten e-mail dotrze do wielu milionów z nas. Jeśli choć drobny odsetek przekaże teraz darowiznę, będziemy mogli wzmocnić naszą kampanię i pomóc zatrzymać tę bezsensowną wojnę. Będziemy mogli dostarczyć pomoc uchodźcom, wesprzeć obrońców praw człowieka, obnażyć propagandę Kremla w internecie i z całą siłą zażądać, by władze naszych państw dały odpór Putinowi i wzięły w obronę mieszkańców Ukrainy.

Nikt z nas nie chce wojny. Ale dziś demokracja, wolność i prawa człowieka giną pod kulami. Nasze stanowisko musi być nieugięte – w imię Ukrainy i świata, o jakim marzymy. Wpłać teraz, ile możesz.
Opublikowane: