Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem

Japonia: Dość rzezi wielorybów – mamy kilka godzin!

Do wszystkich rządów obecnych na Międzynarodowej Komisji Wielorybniczej:

Jako obywatele i obywatelki z całego świata jesteśmy przerażeni japońską rzezią tysięcy wielorybów, która odbywa się mimo międzynarodowego zakazu. Wzywamy was do przyjęcia rezolucji uniemożliwiającej naruszanie przepisów o tzw. „połowie dla celów naukowych” oraz do zatwierdzenia propozycji o utworzeniu Południowoatlantyckiego Rezerwatu dla Wielorybów, aby ich populacja była w stanie odrodzić się i zregenerować.

Przepraszamy, petycja Avaaz wymaga urochomienia javascript w twojej przeglądarce. Please turn on javascript and try again. (Here are some instructions on how to turn on javascript)< BR>
Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.

Ostatnio podpisali

Mimo międzynarodowego zakazu, w ciągu ostatnich 30 lat w Japonii zamordowano tysiące wielorybów. Ale wreszcie możemy zatrzymać ten proceder!

W tym momencie trwa historyczny szczyt wielorybniczy, na którym Australia stworzyła koalicję wzywającą do zniesienia luk prawnych. Luki te umożliwiają Japonii polowania dla, jak utrzymuje, „celów naukowych”.

O wyniku mogą przesądzić nawet 1 lub 2 głosy. Jeśli kluczowe kraje usłyszą nasz głośny sprzeciw, a ich delegacje otrzymają od nas milion podpisów, możemy powstrzymać tę rzeź raz na zawsze! Głosowanie już za kilka godzin, podpisz teraz.

Powiadom znajomych

Udostępnij link tej kampanii na Twitterze, Skypie lub Facebooku: