Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies .
Εντάξει

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πληροφορίες για το Avaaz

Το Avaaz είναι ένα παγκόσμιο κίνημα με μία απλή, δημοκρατική αποστολή: να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο που ζούμε και στον κόσμο που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλαμε.

Συνήθεις ερωτήσεις:

  • Πού εδρεύει το Avaaz; Η ομάδα του Avaaz είναι διασκορπισμένη σε δεκάδες πόλεις και πέντε ηπείρους, δουλεύει με διαδικτυακά εργαλεία σε ένα «εικονικό γραφείο» και έχει τη στήριξη χιλιάδων εθελοντών σε όλο τον κόσμο.
  • Πώς χρηματοδοτείται το Avaaz; Το Avaaz χρηματοδοτείται 100% από μικρο-δωρεές πολιτών μέσω του Διαδικτύου. Εδώ μπορείς να δεις τις οικονομικές καταστάσεις του Avaaz. Δεν δεχόμαστε χρήματα ούτε από κυβερνήσεις, ούτε από εταιρίες, ούτε από ιδρύματα και δεν έχουμε φορολογικές εκπτώσεις στα έσοδά μας, για να μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα και να βρισκόμαστε αποκλειστικά και μόνο στην υπηρεσία των πολιτών.
  • Πώς ξεκίνησε ο Avaaz; Το Avaaz ιδρύθηκε μέσα από τη συνεργασία της παγκόσμιας ομάδας πολιτικής πίεσης Res Publica και του κινήματος Moveon.org που πρωτοπόρησε στην διαδικτυακή οργάνωση ακτιβισμού στις ΗΠΑ. Η ιδρυτική ομάδα του Avaaz περιελάβανε επίσης κορυφαίους κοινωνικούς επιχειρηματίες από έξη χώρες όπως οι Tom Perriello, Tom Pravda, Eli Pariser, Andrea Woodhouse, Jeremy Heimans, David Madden και ο νυν Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ricken Patel.
  • Πού βρίσκονται τα μέλη του Avaaz; Οι χώρες με τα περισσότερα μέλη είναι η Βραζιλία και η Γαλλία. Μπορείς να δεις τον παγκόσμιο χάρτη με τα μέλη του κινήματός μας εδώ.
  • Τι σημαίνει η λέξη «Avaaz»; Avaaz σημαίνει «φωνή» ή «τραγούδι» σε πολλές γλώσσες όπως χίντι, ούρντου, νεπαλικά, τουρκικά, περσικά και βοσνιακά.
  • Μπορεί ο διαδικτυακός ακτιβισμός να φέρει αποτελέσματα; Η τεχνολογία από μόνη της δεν μπορεί να φέρει αλλαγή. Είναι απλά ένα εργαλείο. Αν όμως χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να γιγαντώσει εκστρατείες που έχουν έξυπνη στρατηγική και είναι στοχευμένες. Τα διαδικτυακά εργαλεία μας επιτρέπουν να συσπειρώνουμε πολίτες απ’ όλο τον κόσμο, γρηγορότερα και σε μεγαλύτερους αριθμούς από ποτέ, συνδυάζοντας πολλές μικρές δράσεις για να δημιουργήσουν μια ισχυρή φωνή. Δες εδώ τις επιτυχίες του κινήματος του Avaaz.