Devam ederek, Avaaz'ın verilerinizi nasıl kullanabileceğini ve güvenliğini nasıl sağladığını açıklayan Gizlilik Politikasını kabul ediyorsunuz.
Anladım
Tamam
FOX: The X-Files Dizisi Uzatılsın

25 kişi imzaladı. Hedefimiz  100
25 Destekçi

Kapat

İmzanı tamamla

Devam ederek Avaaz'ın size e-posta göndermesini kabul ediyorsunuz. Verileriniz Avaaz Gizlilik Politikası ile korunuyor ve bu belgede verilerinizin nasıl kullanılabileceği açıklanıyor. Dilediğiniz zaman e-posta gönderi listesinden ayrılabilirsiniz.
Bu dilekçe T-Bag tarafından hazırlandı ve Avaaz topluluğunun görüşlerini yansıtmayabilir.
T-Bag
tarafından hazırlanan bu dilekçe
FOX
dikkatine sunuluyor
The X-Files 1993-2002 yılları arasında yayınlanmış bir polisiye-bilim kurgu dizisidir. 2016 yılının şubat ayında ise 10.sezonu yayınlanmıştır. Ancak sadece 6 bölümdür. Tabi bu hayranları pek tatmin etmemiştir. Bu yüzden 10.sezon diğer sezonlar gibi 20 bölüm olsun ve 11.sezon çıksın istiyorsanız bu kampanyaya imza atabilirsiniz.