Dünyanın değişim yaratmaya odaklı en büyük ve en etkili online topluluğu

Avaaz Topluluk Kampanyaları Hakkında

Avaaz Topluluk Kampanyaları, çoğumuzun hayal ettiği dünyanın gerçekleşmesine yardımcı olmak isteyen kişilere online araçlar sağlıyor

Topluluk Kampanyaları dünyanın her yerinde, yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde kampanya başlatmak ve sonuca ulaşmak isteyen kişilere alan açan yeni bir web platformudur.

Topluluk Kampanyaları halkın iradesini yansıtan politikaları karar vericilere ileten, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük küresel web hareketi olan Avaaz’ın kitle kaynaklı (crowd-sourced) bölümüdür. Her hafta hayatın farklı alanlarından ve farklı ülkelerden milyonlarca kişi Avaaz aracılığıyla, yolsuzluktan yoksulluğa, çatışmalardan iklim değişikliğine bir çok önemli konuda harekete geçiyor.

Avaaz tarzı internet örgütlenmesi, ne kadar küçük olursa olsun binlerce kişisel çabanın hızla birleşerek etkili bir kolektif güce dönüşmesine olanak sağlıyor. Topluluk Kampanyaları sayfasının da açılmasıyla tüm bu online araçları kendi yerel, ulusal veya uluslararası kampanyalarımızı başlatmak için kullanabilecek ve tüm bunların birleşmesiyle dünyanın olumlu yönde değişmesine katkıda bulunabileceğiz.

Bazı Avrupa, Orta Doğu ve Asya dillerinde ses demek olan Avaaz 2007 yılında basit bir demokratik misyonla kuruldu: içinde yaşadığımız dünya ile, gezegenin dört bir yanındaki insanların çoğunun arzuladığı dünya arasındaki farkı kapatmak için her ülkeden yurttaşları örgütlemek. Avaaz topluluğu 6 kıtada çalışan bir çekirdek kadro ve binlerce gönüllünün çabalarıyla 15 dilde kampanyalar yürütüyor. Dünya halklarının görüş ve değerlerinin hepimizi etkileyen kararlar üstünde etkili olmasını sağlamak için - dilekçeler imzalayarak, medya kampanyalarını ve doğrudan eylemleri fonlayarak, e-postalar ve telefonlarla mesajımızı iletip hükümete lobi yaparak ve sokakta eylemler ve etkinliklerle - harekete geçiyoruz.

Avaaz hakkında daha fazla bilgi edinmek istersen burayı tıkla