Cea mai importantă petiție pe care am lansat-o vreodată

adresată liderilor locali, naționali și internaționali:

Oamenii de știință ne avertizează că schimbările climatice se pot accelera și scăpa de sub control, punându-ne în pericol de moarte și amenințând tot ce ne e drag. Vă cerem să limitați încălzirea globală sub nivelul inacceptabil de periculos de 2 grade Celsius suplimentare, reducând treptat poluarea cu carbon, până la eliminarea ei completă. Pentru a reuși asta, vă cerem adoptarea urgentă a unor acorduri internaționale, naționale și locale și a unor planuri realiste, pentru o trecere rapidă și eficientă a societăților și economiilor noastre la alimentarea cu energie curată în proporție de 100% până în 2050. Planeta noastră merită să fie slavată și pentru a face asta trebuie să acționăm acum. Dar avem nevoie de toți, pentru a schimba totul. Veniți alături de noi.

Eşti deja membru Avaaz?
Introdu adresa de e-mail şi apasă "Trimite"
Eşti pentru prima dată aici? Te rugăm să completezi formularul de mai jos.
Avaaz îţi va proteja informaţiile personale şi te va ţine la curent cu această campanie şi altele asemănătoare.

Schimbările climatice sunt un pericol major, iar liderii lumii se vor întâlni peste doar câteva zile la Paris pentru a lua parte la cel mai important summit dedicat climei din ultimul deceniu și a decide cum putem răspunde la această problemă urgentă.

Hai să le înmânăm cea mai mare petiție Avaaz din toate timpurile și să le cerem să adopte singura soluție posibilă: mobilizarea întregii lumi pentru trecerea la energie curată 100%. Semnează și tu petiția urgentă.

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: