Actualizează-ți setările pentru cookie-uri pentru a folosi această opțiune.
Dă clic pe butonul 'Toate sunt permise' sau doar activează 'Cookie-uri de publicitate'
Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Urangutanii sunt în pericol - iată cum putem câștiga

adresată Ambasadorului UE în Indonezia, Olof Skoog, și Reprezentantei UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton:

În calitate de cetățeni preocupați de soarta planetei noastre, vă cerem să vă asigurați că ecosistemul Leuseur din Sumatra, una dintre cele mai importante păduri tropicale din lume, va fi protejat. Aprobarea activităților de minerit și a plantațiilor de palmieri în această zonă ar fi un dezastru ecologic de proporții. În calitate de donator principal și susținător al dezvoltării durabile în regiunea Aceh, Uniunea Europeană ar trebui să se asigure că realizările obținute în urma investițiilor sale nu vor fi puse în pericol de acest plan distructiv. Vă cerem să vă asigurați că Europa va acționa acum și va proteja ecosistemul Leuser pentru generațiile următoare.

Introdu adresa ta de e-mail:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Urangutanii sunt în pericol - iată cum putem câștiga

Anul trecut, peste 1.3 milioane dintre noi au lansat un apel pentru protejarea ultimului loc din lume unde urangutani, tigri, rinoceri și elefanți trăiesc încă împreună în libertate. Am reușit să oprim planul care ar fi distrus suprefețe uriașe din pădurile tropicale de pe insula Sumatra. Dar acum autoritățile locale se pregătesc să dea undă verde acestui proiect devastator, dacă nu vom acționa la timp!

Companiile miniere și producătorii de ulei de palmier și hârtie au mult de câștigat din exploatarea acestui ecosistem fragil, iar presiunile pe care le fac asupra Guvernului pentru defrișarea pădurii dau roade. Dar Europa este cheia către stimulente economice mai importante pentru Indonezia, iar experții spun că o intervenție a ambasadorului UE ar putea fi salvatoare.

Organizațiile pentru protecția mediului din Sumatra fac tot ce le stă în putință pentru a îi atrage atenția oficialului UE asupra acestui dezastru ecologic, dar ne cer acum ajutorul pentru a amplifica apelul lor urgent. Haideți să îi arătăm ambasadorului UE că întrega lume e cu ochii pe el, pentru a-l convinge să acționeze înainte să fie prea târziu. Semnați acum petiția urgentă.

Spune-le şi prietenilor tăi