Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Marea Barieră de Corali e în pericol

adresată Primului Ministru al Australiei, Tony Abbott, Ministrului Mediului, Greg Hunt, și potențialilor finanțatori ai proiectului Abbot Point:

În calitate de cetățeni îngrijorați de soarta patrimoniului natural al planetei, vă cerem să protejați Marea Barieră de Corali, refuzând orice proiect care implică dragarea și distrugerea acestui habitat fragil. Extindirea portului Abbot Point și alte proiecte similare ar pune în pericol această minune a naturii aflată în Patrimoniul UNESCO. Vă cerem să vă opuneți ferm unor astfel de proiecte.

Introdu adresa ta de e-mail:
Adaugă-ți numărul dacă vrei să primești vești de la noi prin telefon sau prin mesaje text.
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Marea Barieră de Corali e în pericol

E de necrezut: greii industriei miniere din Australia pun la cale un nou plan scandalos! În timp ce planeta se confruntă cu schimbări climatice catastrofale, ei vor să construiască cel mai mare centru de exploatare de cărbune din lume. Iar coridorul de transport către acest port ar trebui să treacă prin inima celui mai prețios ecosistem de pe planetă: Marea Barieră de Corali!

Este o idee extrem de nocivă, cu consecințe devastatoare. Până și investitorii din grupul Aurizon, care sprijină acest proiect, sunt din ce în ce mai conștienți de implicațiile planului lor și au început să își piardă entuziasmul. Este șansa noastră de a îi convinge să iasă din joc și de a opri proiectul! Unul dintre cei mai mari potențiali finanțatori a donat chiar pentru campanii ecologiste!

Dacă un milion dintre noi își vor exprima dezaprobarea fermă față de acest proiect absurd în următoarele zile, putem convinge grupul Azuron să își retragă finanțarea și pe prim-ministrul australian să acționeze pentru salvarea recifului. Acesta este misiunea Avaaz: să dăm glas bunului-simț. Semnează acum!

Publicat pe

Spune-le şi prietenilor tăi