Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Cheltuieli și informații financiare

Avaaz se finanțează exclusiv prin donațiile membrilor săi și în consecință răspunde doar în fața acestora. Interferența unor donatori importanți, fundații sau grupuri de interese este astfel exclusă. Echipa noastră este conștientă de toată încrederea și speranța cu care suntem investiți prin donațiile primite, iar fiecare membru și membră a echipei noastre își asumă cu cea mai mare seriozitate responsabilitatea față de aceste așteptări. Aici puteți afla mai multe despre cum reușim să facem asta.

Deși Avaaz este o organizație globală, iar echipa noastră și membrii noștri sunt răspândiți în toată lumea, suntem înregistrați ca organizație non-profit 501(c)4 în statul Delaware din SUA. Conform legii federale din statul New York, suntem obligați să ne supunem în fiecare an unui control financiar independent. Aceste controale sunt realizate de firma Lederer, Levine & Associates, LLC (dă click aici pentru a descărca raportul de audit pentru anul fiscal încheiat pe 31.12.2013).

În conformitate cu legislația din Statele Unite (Internal Revenue Service), Avaaz trebuie să declare și să justifice cheltuielile din fiecare din următoarele 3 categorii: management, programe (deci campanii) și strângere de fonduri. Aici puteți găsi rapoartele noastre de cheltuieli pentru anii financiari încheiați pe 31.05.2007, 31.05.2008, 31.12.2008, 31.12.2009, 31.12.2010, 31.12.2011, 31.12.2012, și 31.12.3013 (Atenție: în urma modificării anului financiar pentru ca acesta să corespundă anului calendaristic, rapoartele încheiate pe 31.12.20018 curpind doar 7 luni: 01.06.2008-31.12.2008).

Descărcări