Actualizează-ți setările pentru cookie-uri pentru a folosi această opțiune.
Dă clic pe butonul 'Toate sunt permise' sau doar activează 'Cookie-uri de publicitate'
Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Cel mai mare marș pentru climă din istorie!

În urmă cu câteva luni, comunitatea noastră și-a propus ceva nebunesc: să organizeze cea mai amplă mobilizare pentru acțiune climatică din istorie! Pe 21 septembrie, acest vis a devenit realitate. Sute de mii de oameni au ieșit în stradă în New York și în peste alte 2.000 de locații din întreaga lume. A fost o dovadă impresionantă a iubirii noastre pentru tot ceea ce e amenințat de schimbările climatice și a speranței că putem salva această planetă și pune bazele unei societăți care utilizează energie curată 100%. Mai jos puteți vedea mai multe imagini de la evenimentele organizate de membrii Avaaz și partenerii lor de pe tot globul. Veți găsi astfel de imagini și pe prima pagină a mai multor ziare!


New York, SUAMelbourne, AustraliaBerlin, Germania


<
Paris, FranțaLondra, Marea BritanieDelhi, IndiaThe New York Times, SUADirectorul executiv al Avaaz, Ricken Patel, prezintă petiția cu 2 milioane de semnături Secretarului General al ONU, Ban Ki-moon, în cadrul Marșului cetățenilor pentri acțiune climatică din New YorkLoliondo, TanzaniaPort Moresby, Papua Noua GuineeActivista Avaaz Marie Yared și membra Avaaz Flore Blondel prezintă petiția pentru energie regenerabilă 100% președintelui Franței, François HollandeLome, TogoMelbourne, AustraliaAtena, GreciaGenova, ItaliaLondra, Marea BritanieMünchen, GermaniaBuenos Aires Herald, ArgentinaMadrid, SpaniaIstanbul, TurciaColombo, Sri LankaKathmandu, NepalNairobi, KenyaThe Vancouver Sun, CanadaȚinut sălbatic, Africa de SudDelhi, IndiaRio, BraziliaLa Stampa, ItaliaMelbourne, AustraliaParis, FranțaHaaretz, IsraelTrinidad și TobagoHonolulu, SUARoma, ItaliaOttawa, CanadaEl Pais, SpaniaSydney, AustraliaFrankfurter Rundschau, GermaniaNew York, SUABogota, ColumbiaBristol, Marea BritanieDelhi, IndiaBarcelona, SpaniaBurundiBogota, ColumbiaJakarta, Indonezia