Actualizează-ți setările pentru cookie-uri pentru a folosi această opțiune.
Dă clic pe butonul 'Toate sunt permise' sau doar activează 'Cookie-uri de publicitate'
Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Donează și susține Avaaz în 2024!

Donează și susține Avaaz în 2024! 
Avaaz lucrează pentru a se asigura că punctele de vedere și valorile oamenilor din întreaga lume au un cuvânt de spus în luarea deciziilor pe teme critice actuale.

Campaniile noastre funcționează. Împreună am câștigat victorii istorice pentru climă și biodiversitate, protejăm comunități întregi de dezinformare periculoasă, am făcut campanii împotriva conflictelor din Ucraina până în Yemen și am mobilizat milioane în ajutoare umanitare pentru comunități devastate de dezastre și război.

Însă putem face mult mai multe!

În lunile următoare, se profilează decizii de extremă importanță privind criza climatică, protejarea naturii și lupta pentru democrație și drepturile omului. Mișcarea noastră trebuie să se responsabilizeze mai mult ca oricând și putem face asta împreună!

Tot ceea ce facem este 100% susținut de donații mici; nu primim niciun ban de la guverne sau corporații.

Donează acum pentru a face această muncă posibilă! Ia în calcul o contribuție recurentă. Acestea ne permit să planificăm pe termen lung, oferindu-ne susținere pe tot parcursul anului și ne asigură că putem răspunde cu o viteză fulgerătoare atunci când lumea are cea mai mare nevoie de noi.

PS: Dacă îți faci planuri pe termen lung și vrei să incluzi Avaaz în testament, poți găsi toate informațiile de care ai nevoie aici (info în limba engleză).