Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Folosim cookie-uri pentru a analiza felul în care folosesc vizitatorii acest site și pentru că ele ne ajută să îți oferim cea mai bună experiență posibilă. Consultă Politica noastră referitoare la cookie-uri.
OK

Salvați oceanele – Stop poluării cu plastic, acum!

Către liderii mondiali:

Poluarea cu plastic ne distruge oceanele. Până în 2050, în mările noastre vor exista mai multe gunoaie din plastic decât pești. Facem apel la dumneavoastră să începeți imediat retragerea treptată, pe parcursul următorilor cinci ani, a pungilor și sticlelor de plastic, și a produselor de plastic de unică folosință, și să vă luați angajamentul că veți implementa politici care să ajute oceanele noastre să respire și să prospere.

Introdu adresa ta de e-mail:
Blurb_global EnableJS
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Până în 2050, în oceanele noastre vor exista mai multe gunoaie de plastic decât pești.

Este rușinos. Jumătate din plasticul produs este folosit o singură dată și apoi aruncat, astfel că ajunge să sufoce apele mărilor și animalele care trăiesc în ele.

Dar în doar câteva zile, guvernele noastre pot schimba cursul lucrurilor, la summitul istoric în cadrul căruia vor pune bazele angajamentului lor pentru oceane curate. Indonezia, poluatorul numărul 2 în lume, a fost convinsă prin presiuni publice să își ia angajamentul că va reduce deșeurile din plastic cu 70%! Acum trebuie să ne concentrăm pe ceilalți poluatori de top.

Dacă un milion dintre noi susțin un apel global, Șeful Programului pentru Mediu al ONU va vorbi despre petiția noastră la tribuna summitului și va lucra împreună cu noi pentru a pune presiuni asupra statelor să interzică plasticul de unică folosință, pentru a da voie oceanelor să respire din nou. Semnează și tu.

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: