Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Europa: Interziceți comerțul cu fildeș
Europa:
Interziceți comerțul cu fildeș

Semnează petiția către Comisarul European pentru probleme de mediu, Karmenu Vella, și toate guvernele statelor europene::

Introdu adresa ta de e-mail:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

"În calitate de cetățeni ai întregii Europe și ai lumii, vă solicităm să închideți comerțul intern cu fildeș al Europei, să opriți toate exporturile de fildeș și să susțineți eforturile de interzicere a comerțului cu fildeș la nivel global. Europa a fost un lider în lupta împotriva braconajului, dar aceste eforturi sunt subminate de continuarea comerțului legal cu fildeș în țările Uniunii Europene. În contextul interzicerii comerțului cu fildeș în China, Europa trebuie să facă acum tot ce poate pentru a preveni provocarea extincției elefanților."
Mai multe informații

Omenirea e pe cale să producă dispariția definitivă a elefanților de pe fața Pământului. Situația e atât de gravă, încât aceștia încep să se nască fără colți -- o incredibilă, ultimă aruncare de zaruri în jocul evoluției, care să-i ajute să supraviețuiască în fața cruzimii oamenilor.

Dar pentru prima dată în istorie, China, cel mai mare importator de fildeș, a anunțat că interzice comerțul cu fildeș. Acum, dacă ne strângem în număr suficient de mare, putem să convingem Europa, cel mai mare exportator de fildeș din lume, să-i urmeze exemplul!

Anul trecut, am făcut lumină în problema piețelor înfloritoare de fildeș din Europa și am provocat o adevărată furtună. Acum, se creează contextul pentru a le închide. E momentul nostru! Alătură-te apelului urgent și distribuie-l în toate rețelele – hai să dăm apelului nostru o amploare atât de mare încât să poată ajuta la încheierea definitivă a comerțului cu fildeș.

Spune-le şi prietenilor tăi