Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Hai să salvăm girafele africane

Către toate guvernele din cadrul CITES:

Semnează acum și alătură-te apelului global pentru a proteja girafele din Africa:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Către toate guvernele din cadrul CITES:
"Facem apel să adăugați girafele pe lista speciilor protejate din cadrul CITES, să lansați și să finanțați un Plan de acțiune privind girafele din Africa, în vederea reîntregirii populațiilor și a protejării habitatului și să sprijiniți comunitățile locale care locuiesc pe același teritoriu cu cei mai înalți prieteni ai noștri din regnul animal."
MAI MULTE INFORMAȚII

Tess a omorât girafa aceasta pentru distracție.

Zâmbește din spatele cadavrului în această fotografie șocantă, care a ajuns virală, și acum avem o șansă prețioasă pentru a transforma tragedia într-o linie a vieții pentru girafele din toată lumea!

În câteva săptămâni, țări din toată lumea se întrunesc la un summit global pentru animalele sălbatice. Și pentru prima oară în istorie, 5 țări africane au propus adăugarea girafelor pe lista speciilor protejate. Ca prim pas într-un plan global de acțiune pentru salvarea lor, această inițiativă ar schimba jocul. Și este imperios necesar, pentru că populațiile de girafe au scăzut deja cu 40%.

Semnează acum, și apoi distribuie masiv pentru a ajuta la transformarea acestei crime fără sens într-un moment de referință pentru girafele de pretutindeni!
Publicat pe

Spune-le şi prietenilor tăi