Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Interziceți comerțul cu sânge de iapă gestantă!

Către membrii Parlamentului, Comisiei și Consiliului Uniunii Europene:

Introdu adresa ta de e-mail:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Către membrii Parlamentului, Comisiei și Consiliului Uniunii Europene:
"Facem apel la dumneavoastră pentru a interzice importul în Europa al oricăror produse obținute prin folosirea unor tehnici ce presupun cruzimea față de animale și provocarea suferinței acestora. În calitate de lider mondial în protecția drepturilor animalelor, Europa ar trebui să aplice standardele sale și produselor pe care le importă."

Mai multe informații

E ca o scenă dintr-un film de groază: sute de iepe gestante sunt conectate la aparate care le drenează sângele, slăbindu-le foarte mult și provocându-le uneori colapsul și moartea. Dar noi putem pune capăt acestei situații.

Tortura industrială a cailor este instrumentată de companiile farmaceutice europene care folosesc sângele pentru a grăbi creșterea industrială a altor animale! Reprezentanții Uniunii Europene au spus că vor lua atitudine, dar până acum nimic nu s-a întâmplat.

Niciun animal nu mai trebuie să moară! Miniștrii se întâlnesc în doar câteva zile: hai să punem Uniunea Europeană pe jar cu ajutorul unei petiții masive, semnate de un milion de persoane, care să ceară interzicerea comerțului abuziv cu sânge de iapă gestantă. Semnează și tu petiția de mai jos, distribuie mesajul și hai să dăm o apelului nostru o amploare impresionantă!

Spune-le şi prietenilor tăi