Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Răspunde apelului de ajutor de la Maasai

Tocmai am primit un apel urgent de ajutor de la Nashulai, rezervația naturală condusă de Maasai în Kenya, un proiect de conservare premiat, la a cărui lansare a ajutat mișcarea noastră.

COVID-19 ar putea devasta Nashulai, iar comunitatea curajoasă din spatele acestui proiect vizionar de conservare e în pericol de înfometare și distrugere. Proiectul se bazează pe turism, care s-a prăbușit. Drept urmare, s-a pierdut o mulțime de locuri de muncă în rândul populației Maasai care locuiește acolo. Nu au nici bani, nici mâncare și nici asistență medicală. Cu rangeri pe cale să fie concediați și sărăcia care ia amploare, braconierii pot ataca în curând speciile sălbatice uimitoare care trăiesc în rezervație.

Nashulai are nevoie de o minune. Și acea minune am putea fi noi.

Bătrânii Maasai au pus la punct un plan de urgență îndrăzneț pentru a hrăni mii de oameni, a înființa unități de asistență medicală și a proteja fauna. Însă, pentru a face acest lucru, trebuie să strângă urgent fonduri, și aici intrăm noi în acțiune.

Știu că mulți dintre noi ne confruntăm în același timp cu provocări serioase personale. Însă, dacă suficient de mulți dintre noi donăm doar costul unei cafele, putem ajuta la salvarea Nashulai. Și fondurile suplimentare pe care le strângem vor fi folosite pentru a ajuta alte comunități vulnerabile și a impulsiona campanii cruciale ca răspuns la pandemie. Nicio altă mișcare nu poate strânge banii suficient de repede. Pentru a răspunde la acest strigăt de ajutor, donează acum.

- Bert împreună cu echipa Avaaz
Publicat pe