Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Speranța micuței Malala

adresată Președintelui Pakistanului, Asif Ali Zardari, Primului Ministru Raja Pervez Ashraf și Guvernatorului Syed Masood Kausar:

Cerem Pakistanului să adopte un program de dezoltare a sistemului de învățământ prin construirea de școli, pregătirea profesorilor și recompense materiale pentru familiile care își trimit fiicele la școală. Toate guvernele și organizațiile internaționale trebuie să își aducă contribuția pentru a se asigura că milioanele de copii care nu merg la școală în acest moment vor primi o educație.

Introdu adresa ta de e-mail:
Adaugă-ți numărul dacă vrei să primești vești de la noi prin telefon sau prin mesaje text.
Blurb_global EnableJS
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Malala și-a dedicat întreaga copilărie luptei pentru dreptul la educație al fetelor din Pakistan. Acum, când ea se află pe un pat de spital, ca victimă a pușcașilor talibani, haideți să ne unim forțele pentru a îi transforma visul în realitate.

Programul de recompensare a familiilor care își trimit fetițele la școală este deja aplicat cu succes într-o parte a Pakistanului. Dar în provincia din care provine Malala, autoritățile se mișcă cu încetineală. Politicieni importanți și-au oferit însă sprijinul pentru cauza Malalei, iar dacă acționăm acum, îi putem convinge să impună acest program la scară națională.

Înainte ca povestea Malalei să iasă din lumina reflectoarelor, haideți să ne unim cu toții vocile pentru a cere guvernului să aloce fonduri pentru toate fetițele care merg la școală. Emisarul ONU pentru educație se va întâlni în câteva zile cu președintele Pakistanului, Asif Ali Zardari. El spune că o petiție cu 1 milion de semnături - pe care o va înmâna personal Președintelui - va fi un mare sprijin pentru cauza pe care o reprezintă. Semnează și ajută-ne să ducem mesajul mai departe. Haideți să transformăm visul micuței Malala în realitate.

Publicat 16 October 2012

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: